Var god vänta...

HP 15 svart original bläckpatron

Förstasidan / Datorutrustning / Skrivare & Skanner / Skrivartillbehör / HP 15 svart original bläckpatron
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
HP 15 svart original bläckpatron för lätt användning (C6615NE#301)

HP 15 svart original bläckpatron
för lätt användning

Artikelnr:
C6615NE#301
EAN:
0884962769997

HP 15 svart bläckpatron för sparsam användning
  • Produkt Bläck
Beskrivning

Produktbeskrivning

HP 15 svarta bläckpatroner har egenutvecklat pigmentbaserat HP-bläck som ger enastående utskriftskvalitet på vilket papper som helst – också på vanligt standardpapper. Bläckpatronerna finns i två storlekar för att passa olika användare och behov.

Viktiga säljargument och fördelar

    HP 15 svarta bläckpatroner ger enastående utskriftkvalitet på vilket papper som helst – även vanligt papper. De är kompatibla med hela HPs hela utbud av medier - och idealiska för en mängd olika utskriftsbehov.
  • HP 15 svart bläckpatron med skrivhuvud innehåller HP:s pigmentbaserade bläck för enastående kvalitet varje gång du skriver ut. Skarp svart text och tydlig grafik borgar för resultat med professionellt utseende.
  • HP 15 svarta bläckpatroner med skrivhuvud är idealiska för små kontor och hemanvändare som vill ha hållbara utskrifter med hög kvalitet till ett lågt pris. Den här patronen finns i 2 storlekar för att passa olika användare på mindre kontor eller i hemmet.
  • Varje HP bläckpatron består av ett integrerat skrivarhuvud och bläck; utvecklad för enkla "klickfästen" för snabba och kladdfria byten. Resultatet är ett nytt skrivarhuvud och färskt bläck varje gång bläckpatronen byts ut för maximal utskriftskvalitet och tillförlitlighet.

Inkl. i leveransen

    Bläckpatron
Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.