Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här

Var god vänta...

HP 1000 Z3795 10.1 4GB/128

Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
HP 1000 Z3795 10.1 4GB/128 HSPA PC (F1Q75EA#AK8)

HP 1000 Z3795 10.1 4GB/128
HSPA PC

Artikelnr:
F1Q75EA#AK8
EAN:
0888793304129
Expertrecensioner: 41 recensioner
  • Skärmstorlek 10,1"
  • Upplösning 1920 x 1200 pixels
  • Vikt 680g
  • Mobilt bredband Ja
  • OS Windows 8.1 Pro
  • Kapacitet 128GB
Beskrivning

Mer än en platta – en komplett företagslösning. Den eleganta och smidiga HP ElitePad 1000 G2 har den prestanda och flexibilitet som krävs för att förändra ditt sätt att arbeta. Förändra din syn på produktivitet och känn dig trygg med den ledande hanterbarhet, säkerhet och support som du förväntar dig av HP.

Smidig och elegant.
- Högkvalitativ design ger en av de tunnaste plattorna på marknaden – bara 9,2 mm tunn. Plattan HP ElitePad 1000 G2 känns lätt med sina 680 g (1,5 lbs.) men den är byggd för att hålla länge.
- Gläd dig åt bredare visningsvinklar på en 25,65 cm (10,1-tums) WUXGA-skärm med multitouch-funktion som kan användas utomhus.

Kraftfull produktivitet.
- Höj produktiviteten till nästa steg med HP ElitePad 1000 G2-plattan som har en 64-bitars Intel®-processor och de funktioner du behöver för att hålla dig produktiv på kontoret eller på rörlig fot.
- Kontrollera trådlösa anslutningar, inklusive världsomspännande 4G LTE (tillval), med HP Connection Manager.
- Två kameror hjälper dig att samarbeta eller fånga ögonblicket.
- Arbeta på det sätt som passar dig bäst. ElitePad 1000 G2 stöder pek-, penn- och röstbaserad inmatning.

IT-klar.
- Införliva enkelt plattan HP ElitePad 1000 G2 i din IT-miljö och förenkla arbetet med tillvalslösningar från HP, LANDesk och Microsoft.
- Dra nytta av konfigurationsfunktioner i storföretagsklass och underlätta för IT-avdelningen med HP Custom Integration Services.

Säkerhet från början.
- Håll igång systemet. HP BIOS Protection erbjuder ett förbättrat skydd mot virusattacker mot BIOS och andra säkerhetshot och är utformat för att hjälpa dig förhindra dataförluster och minska driftsavbrott.
- Förhindra att data kopieras till USB-enheter utan tillstånd genom att använda HP Device Access Manager med Just in Time-autentisering.

Anpassa den.
- Bredda dina möjligheter med olika tillbehör – smart hölje, batteri, adaptrar, dockningsstation, skydd, väskor och mycket mer – som är specialdesignade för HP ElitePad och förvandlar en äkta företagsplatta till en komplett företagslösning.
- Förenkla inloggning och förhindra obehörig åtkomst till data på din enhet eller i ditt privata nätverk med hjälp av ett HP ElitePad säkerhetshölje.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.