Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här

Var god vänta...

HP 1 TB 7200 rpm

Förstasidan / Datorer / Tillbehör / Specialdiskar / HP 1 TB 7200 rpm
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
HP 1 TB 7200 rpm SATA-hårddisk (NCQ/ Smart IV) med 6 Gb/s (QK555AT)

HP 1 TB 7200 rpm
SATA-hårddisk (NCQ/ Smart IV) med 6 Gb/s

Artikelnr:
QK555AT
EAN:
0887758612255
Beskrivning

Produktbeskrivning

Maximera prestandan hos HPs företagsdatorer och tillgodose dina lagringsbehov med högkapacitetsdiskar. Seriella ATA (NCQ och Smart IV) 6.0 Gb/s hårddiskar är tillgängliga i följande modeller: 2,5 tum 7200–1 TB, 500 GB** och 2,5 tum 10 000–250 GB** och 500 GB.**

• Få nästa generations teknik med ökat luftflöde för kylning av systemet, utökad bandbredd och övergripande dataintegritet. Öka dataöverföringshastigheterna upp till 6 Gb/s, vilket fördubblar gränssnittshastigheten jämfört med SATA-hårddiskar med 3,0 Gb/s.


• Utnyttja Native Command Queuing*och tillåt att hårddisken får flera skriv- eller läskommandon samtidigt. Säkerhetsfunktionen Drive Lock förhindrar att programmen får åtkomst till användardata innan användardefinierade lösenord har angivits.


• Håll din hårddisk i gott skick med inbyggd SMART IV-teknik som kontinuerligt kontrollerar dataflödet från värdgränssnittet till mediet och från mediet till värden för att upptäcka faror.

Inkl. i leveransen

    HP SATA-hårddisk; lämplig SATA-kabel för enheten; installationsguide
Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.