Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här

Var god vänta...

Hewlett Packard Enterprise Officejet Pro 6830 e-All-in-One

Förstasidan / Hewlett Packard Enterprise Officejet Pro 6830 e-All-in-One
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
Hewlett Packard Enterprise Officejet Pro 6830 e-All-in-One skrivare (E3E02A)

Hewlett Packard Enterprise Officejet Pro 6830 e-All-in-One
skrivare

Artikelnr:
E3E02A
EAN:
0888182393536
Beskrivning

Produktbeskrivning

Skriv ut professionella affärsdokument i färg med upp till 50 % lägre kostnad per sida än med laserskrivare.1 Denna e-all-in-one är utformad för produktivitet med smarta funktioner och mobila utskrifter för att hålla igång verksamheten – på jobbet, hemma eller på resan.2

Gör ett professionellt intryck med högkvalitativa färgutskrifter som får ditt företag att synas – med upp till 50 % lägre sidkostnad än med färglaserskrivare.1

• Få professionell kvalitet på varje sida, med hjälp av HP original pigmentbläck som ger livfulla, hållbara utskrifter.3


Skriv enkelt ut från alla dina enheter – smartphones, plattor och internetanslutna bärbara och stationära datorer – på kontoret eller på rörlig fot.2 Det är enkelt och direkt med trådlöst och trådbundet nätverk och HP ePrint.[6,7]

• Skriv ut trådlöst från din mobila enhet – varken router eller åtkomst till ett lokalt nätverk behövs.4


Hantera fler uppgifter utan att sakta ned. Utöka verksamheten med en e-all-in-one som hjälper dig att arbeta smartare, utan ansträngning.

• Hantera enkelt alla dina aktiviteter och kom åt appar5 – det är bara att trycka och svepa på den 6,75 cm (2,65 tum) stora pekskärmen.


Spara energi utan att göra avkall på prestandan med denna ENERGY STAR®-godkända e-all-in-one.

• Förbruka upp till 50 % mindre energi än med de flesta färglaser-AiO.


1Påståendet om kostnad per sida (CPP) är en jämförelse av majoriteten av färglaser-AiO med flera svep som kostade mindre än 300 euro exkl. moms i februari 2014 baserat på marknadsandelar enligt Q4 2013 IDC. Kostnaden per sida för laserförbrukningsmaterial är baserad på publicerade specifikationer för tillverkarnas tonerkassetter med högsta kapacitet. Kostnaden per sida är baserad på uppskattat butikspris för HP 934XL/935XL bläckpatroner, publicerad kapacitet och kontinuerlig utskrift. De verkliga priserna kan variera. Den faktiska kapaciteten kan variera avsevärt beroende på de utskrivna bilderna och andra faktorer. Se hp.com/go/learnaboutsupplies.

2För lokala utskrifter måste den mobila enheten och skrivaren vara anslutna till samma trådlösa nätverk eller också måste du använda en trådlös direktanslutning. Den trådlösa prestandan beror på den fysiska omgivningen och avståndet från åtkomstpunkten. Trådlös användning är endast kompatibel med 2,4 GHz drift. För fjärrutskrift krävs en internetanslutning till en webbansluten HP-skrivare. En app eller programvara och registrering av ett HP ePrint-konto kan också krävas. För att kunna använda trådlöst bredband måste du ha ett separat avtal för mobila enheter. Vänd dig till operatören för information om täckning och tillgänglighet i din region. Mer information finns på http://www.hp.com/go/mobileprinting.

3Blekningsbeständighet grundad på pappersbranschens prognoser för syrafritt papper och HPs originalbläck; färgstabilitetsdata i rumstemperatur är baserade på liknande system som testats enligt ISO 11798 och ISO 18909. Vattenbeständigheten är baserad på HPs interna tester med papper med ColorLok ®-logotypen.

4Den mobila enheten måste anslutas direkt till samma WiFi-nätverk som en skrivare med kapacitet för trådlös direktutskrift innan du börjar skriva ut. Beroende på vilken mobil enhet du har kan det även behövas en app eller en drivrutin. Den trådlösa prestandan beror på den fysiska omgivningen och avståndet från åtkomstpunkten i skrivaren.

5 Kräver en trådlös åtkomstpunkt och internetanslutning till skrivaren. Tjänsterna måste registreras. Tillgängligheten till HP Utskrivbart varierar beroende på land, språk och avtal och kan kräva en uppgradering av den fasta programvaran. Allt material i HP Utskrivbart kan inte ställas in för automatisk leverans och inte för alla skrivarmodeller. Mer information finns på http://www.hp.com/go/hpconnected/help/printablesgs.

Inkl. i leveransen

    HP Officejet Pro 6830 e-All-in-One Printer; Strömsladd; Konfigurera bläckstråleskrivarpatroner; Användarhandbok; Installationsaffisch; Telefonsladd
Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.