Var god vänta...

Hewlett Packard Enterprise Multimedia 2.0-högtalare

Förstasidan / Datorutrustning / Kringutrustning / Högtalare, Headset & Ljud / Hewlett Packard Enterprise Multimedia 2.0-högtalare
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
Hewlett Packard Enterprise Multimedia 2.0-högtalare (BR367AA)

Hewlett Packard Enterprise Multimedia 2.0-högtalare

Artikelnr:
BR367AA
EAN:
0886111035489

Liten storlek, klart och tydligt ljud
  • Typ PC Högtalare
Beskrivning

Produktbeskrivning

HP Multimedia Speakers 2.0 är lätta och eleganta och producerar klart, tydligt ljud – perfekta för att lyssna på musik, spela spel och och se på film. Koppla bara in till USB och kör!

Viktiga säljargument och fördelar

    HP Multimedia Speakers 2.0 är små och eleganta men har ändå ett fantastiskt digitalt stereoljud – perfekt för musik, video och spel. Du får makalös ljudkvalitet och det bästa inom lättviktsdesign.
  • Med HP Multimedia Speakers 2.0 behöver du ingen nätadapter. När du vill lyssna på musik, se på film eller spela spel på notebook-datorn, kopplar du bara in den i USB-portalen och sätter igång – kan det bli enklare?
  • När du lyssnar på musik vill du ha ett superskarpt, klart ljud med rik, fyllig bas. Skaffa den ljudkvalitet din musik förtjänar och dela den med dina vänner i HP Multimedia Speakers 2.0. De kanske ser små ut – men de har ett enormt ljud.
  • Varför ska man ha högtalare som tar upp värdefullt utrymme? HP Multimedia Speakers 2.0 ger dig inte bara den överlägsna ljudkvalitet du vill ha, de har också perfekt storlek. Deras lätta, eleganta design sparar utrymme och ser bra ut – oavsett var du placerar dem.

Inkl. i leveransen

    Ett par högtalare, snabbstartsguide, garantisedel
Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.