Var god vänta...

Hewlett Packard Enterprise DAT 72 lagringsmediesats

Förstasidan / Datorutrustning / Kablar & Förbrukning / Lagringsmedia / Hewlett Packard Enterprise DAT 72 lagringsmediesats
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
Hewlett Packard Enterprise DAT 72 lagringsmediesats (C8012A)

Hewlett Packard Enterprise DAT 72 lagringsmediesats

Artikelnr:
C8012A
EAN:
0882780458932

HP:s DAT 72 lagringsmediesats ger en komplett DAT 72-medielösning i en lättköpt produkt.
  • Typ DDS/DAT
  • Antal/Paket 1
Beskrivning

Produktbeskrivning

HP:s DAT 72 lagringsmediesats ger en komplett DAT 72-medielösning i en lättköpt produkt. Varje sats innehåller fjorton DAT 72 (C8010A) kassetter, en DDS-rengöringskassett (C5709A), en medieväska, färgade etiketter och en guide om säkerhetskopiering.

Viktiga säljargument och fördelar

    Komplett bandmedielösning i ett paket – HP:s lagringsmediesatser erbjuder en komplett bandmedielösning i en lättköpt produkt. Varje sats innehåller allt som personer som administrerar säkerhetskopiering behöver för att maximera chansen till framgångsrik säkerhetskopiering på band – varje gång. Varje lagringsmediesats innehåller fjorton HP DAT 72 datakassetter, en HP DDS rengöringskassett, en medieskyddsväska, färgade medieetiketter och en lättläst guide om principerna bakom framgångsrik säkerhetskopiering på band.
  • Medieskyddsväska – väskan som medföljer i varje sats kan ge ytterligare skydd för datakassetterna när du förvarar eller transporterar dina medier. De gjutna väskorna som utvecklats för att rymma fjorton stycken HP DAT 72-medier är dubbelväggiga, vilket skyddar mot plötsliga temperaturförändringar och de gjutna uppdelarna håller varje mediedel separat. Det går att stapla flera väskor på varandra för att spara utrymme och väskorna går att låsa (lås medföljer inte).
  • Färgade medieetiketter – Ett olyckligt men ganska vanligt misstag bland personer som administrerar säkerhetskopiering är att oavsiktligt sätta fel band i bandenheten vid säkerhetskopiering. För att hjälpa till att minska risken för att sådana misstag ska inträffa skickar HP med 20 färgade kassettetiketter i varje lagringsmediesats, som gör tydlig åtskillnad på olika medieuppsättningar. Medieuppsättningar för "varje dag" ser annorlunda ut än uppsättningarna för "varje vecka", "varje månad", "varje kvartal" eller "varje år".
  • Ett exemplar av "The Essentials of Successful Tape Backup" utan extra kostnad – skapad i samarbete med Dorian J. Cougias, den prisbelönte författaren av "The Backup Book". Läsare kommer att upptäcka att denna kortfattade och lättlästa guide över principerna för framgångsrik säkerhetskopiering och arkivering är en värdefull resurs för att säkerställa att informationen säkerhetskopieras på rätt sätt – varje gång.

Målgrupp

Lagringsmediesatserna riktar sig till personer som ansvarar för säkerhetskopiering i små och medelstora företag, eller IT-ansvariga som behöver en lagringsmedielösning för sina distanskontor.

Inkl. i leveransen

    HP DAT-72 lagringsmediesats innehåller fjorton DAT 72-kassetter (C8010A), en DDS-rengöringskassett (C5709A), ett mediefodral, färgade etiketter och en guide om säkerhetskopiering
Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.