Var god vänta...

GRASS VALLEY ADVC-110

Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
GRASS VALLEY ADVC-110 (602036)

GRASS VALLEY ADVC-110

Artikelnr:
602036
Expertrecensioner: 1 recensioner
Beskrivning

GRASS VALLEY ADVC-110


602036

Konverteringsbox från analog till FireWire video

Ansluter analoga videokällor till dator för konvertering från analog video till digital samt konvertering av digital video till analog video.
Kan användas tillsammans med alla på marknaden förekommande videoredigeringsprogram såsom Adobe Premiere, Canopus Edius, Avid Xpress, Avid Liquid Edition, Pinnacle Studio DV, Vegas Video U-led Video studio med flera. ADVC110 har in- och utgångar för analog Composite video, S-Video och firewire. Fungerar i både PC- och Mac miljö eller även utan dator då den inte behöver några drivrutiner installerade i datorn för att fungera. ADVC110 strömförsörjes via Firewireport om den är av typen 6-polig, för 4-polig Firewire (vanligtvis på PC-Laptop) så behövs även ADVC-PSU5V AC Adapter Kit

Omkopplingsbar mellan PAL och NTSC

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.