Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här

Var god vänta...

GARMIN NUVICAM LMT-D

Förstasidan / Hem & Hushåll / Hobby & Fritid / GARMIN NUVICAM LMT-D
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
GARMIN NUVICAM LMT-D (010-01378-04)

GARMIN NUVICAM LMT-D

Artikelnr:
010-01378-04
EAN:
0753759139476
Expertrecensioner: 15 recensioner
  • Typ GPS / Accessories
Beskrivning

nüviCam: Vägleder. Varnar. Assisterar
- Förstklassig 6,0 tum stor allt-i-ett-navigator med inbyggd färdkamera och funktioner för ökad föraruppmärksamhet
- Detaljerade kartor över Europa med kostnadsfria kartuppdateringar på livstid1 och digital trafik2, Garmins bästa lösning för att undvika trafik
- Inbyggd färdkamera som kontinuerligt spelar in körningen och automatiskt sparar filer vid en krock
- Frontalkrocksvarning3 varnar om du kör för nära bilen framför dig
- Varning vid filbyte3 varnar om du viker av från vägen eller kör mot mötande trafik
- Garmin Real Vision™ visar en kameravy när du närmar dig valda destinationer
Med en inbyggd färdkamera5 som kontinuerligt spelar in körningen samt funktioner som förbättrar föraruppmärksamheten tar nüviCam LMT-D bil-GPS-navigering till en helt ny nivå.

Innovativ design
Vill du ta en närmare titt på rutten? Den högupplösta 6,0-tumsskärmen i glas på nüviCam LMT-D har multitouch-funktion. I produktens konstruktion ingår även ett strömförsörjt magnetfäste som håller nüviCam på plats och laddar den medan du kör.

Detaljerade kartor med kostnadsfria uppdateringar
nüviCam LMT-D levereras med förinlästa detaljerade kartor över Europa. Med kostnadsfria kartuppdateringar på livstid1 kan du dra nytta av aktuella kartor, intressanta platser (POI:s) och navigeringsinformation när du visar rutter. Nya kartor finns tillgängliga för hämtning under hela GPS:ens livslängd – inga abonnemang, inga avgifter.

Våra bästa trafiklösningar
Garmins digitala trafik via DAB är den bästa trafiklösningen från Garmin. Digital trafik är snabb och kostnadsfri2 – ingen störande reklam och inga abonnemangsavgifter under enhetens livstid. Få trafikuppdateringar så ofta som var 30:e sekund. Dessutom har digital trafik ett större täckningsområde som omfattar motorvägar, huvudvägar och mindre vägar. Digital Traffic är röstaktiverat, så det svarar på talade uppmaningar. Det kan ge mer information om situationen, till exempel hur många minuters försening du kan förvänta dig och om det finns några möjliga avstickare. Du kan till och med ta reda på om du befinner dig på den snabbaste rutten. Trafikinformation levereras direkt till din nüviCam.

Förstklassiga funktioner för föraruppmärksamhet
nüviCam LMT-D är en av de mest omfattande bärbara navigeringsenheter som kommit ut på vägarna och har det senaste av förstklassiga assistansfunktioner för förare, som vanligtvis bara finns i lyxbilar. Till exempel frontalkrocksvarning³ som varnar om du kör för nära fordonet framför dig. Och om du viker av från vägen eller mot mötande trafik både ser och hör du varningen för körfältsbyte3.

Inbyggd färdkamera
nüviCam LMT-D har en inbyggd HD-färdkamera som spelar in körningen och ger dig samma skydd som "ett ögonvittne som aldrig blinkar". Om en kollision inträffar sparar enhetens händelsedetektor med G-sensor automatiskt filer vid en krock. GPS:en registrerar exakt var och när händelserna inträffade. Och med enhetens vridbara objektiv kan du justera kameravinkeln för bättre inspelning från nüviCam-enhetens placering på vindrutan eller instrumentbrädan. Du kan spela upp videon på den stora 6,0-tumsskärmen – och även visa en karta av var du befann dig vid tidpunkten för incidenten. Det finns också en bildtagningsfunktion på nüviCam som gör att du kan ta stillbilder – och du kan till och med ta med enheten från fordonet för att ta bilder av eventuella krockskador. Ett 4 GB
microSD™-kort medföljer enheten där du kan lagra dina inspelade videodata.

Få en tydlig vy av destinationen
Tack vare Garmin Real Vision™ hör svårlästa husnummer till det förflutna. När du närmar dig valda destinationer växlar nüviCam LMT-D till kameravyn och en färgstark pil pekar exakt på den valda platsen.

Tala med din nüviCam
I nüviCam LMT-D finns möjlighet till bekväm röstaktiverad navigering. Tala, så svarar enheten på ett intelligent sätt och du kan lugnt fortsätta att hålla händerna på ratten.

Bluetooth-kompatibel
Synkronisera en Bluetooth®-aktiverad enhet, till exempel en smartphone, med nüviCam, så kan du ringa med handsfree via dess inbyggda mikrofon och högtalare. Du kan lägga undan din telefon i handskfacket, fickan eller handväskan och fortfarande ringa, svara och ta emot samtal utan att flytta händerna från ratten eller ta blicken från vägen.

Smartphone Link-kompatibel
Smartphone Link är en kostnadsfri mobilapp4 som ansluter nüviCam till din kompatibla iPhone®- eller Android™-smartphone. När de paras ihop kan nüviCam använda din telefons befintliga dataplan för att dela information – till exempel var du parkerat, intressanta platser och din destination. Med Smartphone Link-appen kan du på ett bekvämt sätt skicka platser och adresser från telefonen direkt till din nüviCam LMT-D. Med Smartphone Link får du även tillgång till Garmin Live Services – användbar realtidsinformation, t.ex. väder.

Vägledning med hjälp av igenkännbara landmärken
nüviCam LMT-D sätter en ny standard för röstguidning sväng för sväng med Garmin Real Directions™, lättförståeliga köranvisningar som vägleder dig som en vän – med hjälp av igenkännbara landmärken, byggnader och trafikljus. Slipp stressen med att försöka läsa gatunamn. I stället hör du tydligt talade anvisningar, som "Sväng vänster efter bensinstationen".

Navigera enkelt i komplicerade korsningar
Aktiv körfältsguidning med talade instruktioner förbereder dig på att köra genom en avfart eller korsning och behålla lugnet. När du närmar dig visar en animerad modell rätt fil på din rutt med hjälp av färgstarka pilar. En vänlig röst ger ytterligare hjälp. BirdsEye-visning av korsningar ger en detaljerad vy över korsningar, du ser nedåt som om du befann dig ovanför korsningen. Dessutom finns photoReal-visning av korsningar som visar korsningar längs din rutt på ett realistiskt sätt, inklusive det omgivande landskapet. Färgstarka pilar visar vilket körfält du ska välja, och nüviCam visar även riktiga vägskyltar som ser ut som de du kan se längs vägen.

Foursquare lägger till miljontals nya intressanta platser
nüviCam LMT-D gör det enkelt att hitta adresser och miljontals intressanta platser, dvs. företag, butiker, restauranger eller andra destinationer. Vår POI-databas innehåller också korrekt, relevant information från Foursquare. När du söker visas det mest relevanta resultatet från Foursquare överst i listan. Det är ett enkelt sätt att upptäcka nya och populära restauranger, butiker och mycket annat.
När du använder appen Smartphone Link med din nüviCam kan du också gå in på Foursquare och komma åt mer detaljerad information om den specifika platsen, däribland betyg, prisintervall och öppettider.

Hitta direkt vart du ska
Direct Access underlättar navigering på komplexa destinationer, som flygplatser och gallerior, genom att hitta en plats inom en större plats. När du navigerar till shoppinggallerian ger Direct Access dig ytterligare platsinformation om specifika butiker där inne. Med Direct Access kan du till och med navigera på parkeringsplatser för att hitta den ingång som ligger närmast din destination.

Håll koll på de senaste fartkamerorna
nüviCam LMT-D innehåller vårt unika fartkamerasystem Cyclops som ger riktningsrelevanta och exakta meddelanden i realtid. Den fullständiga databasen för fartkameror är redan förinläst på din navigeringsenhet. Du kan emellertid få regelbundna eller engångsuppdateringar för att se till att du alltid har de senaste fartkameraplatserna så att du kan köra säkert och lagligt.

Skolzonsvarningar
Att köra bra är att köra försiktigt. Särskilt där det finns barn i närheten. För att hjälpa dig ger nüviCam LMT-D ifrån sig en ljudsignal och visar en varning på skärmen när du närmar dig en skolzon. Den visade hastighetsbegränsningen ändras också så att den stämmer med hastighetsbegränsningen i skolzonen.

Mer information snabbt
nüviCam LMT-D visar din körkarta på skärmen hela tiden och ytterligare information visas tillsammans med den. När du kör längs din rutt informerar funktionen Längre fram om närliggande serviceställen, inklusive restauranger, bensinstationer och bankomater. Annan information som är bra att känna till visas på nüviCam, bland annat hastighetsbegränsning, aktuell hastighet, gatan du befinner dig på och ankomsttid till destinationen.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.

Andra köpte också

NETGEAR NETGEAR Switch Netgear 5-port GS105GE NETGEAR Switch Netgear 5-port GS105GE
339:-
271,20  ex moms
NETGEAR NETGEAR Switch Netgear 8-port GS108GE NETGEAR Switch Netgear 8-port GS108GE
429:-
343,20  ex moms