Var god vänta...

FUJITSU Intel Xeon E5-2637v2 4C/8T

Förstasidan / Datorutrustning / Datorkomponenter / Processorer / FUJITSU Intel Xeon E5-2637v2 4C/8T
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
FUJITSU Intel Xeon E5-2637v2 4C/8T (S26361-F5276-L350)

FUJITSU Intel Xeon E5-2637v2 4C/8T

Artikelnr:
S26361-F5276-L350
EAN:
4053026488020
  • Processor-socket Socket R (LGA 2011)
Beskrivning

Privatmolnet för företag.

Servrar och lagringslösningar baserade på Intel® Xeon® processorer levererar en oöverträffad kombination av prestanda och inbyggda funktioner med stöd för virtualiserade datacenter och de privata molnen av nästa generation som är flexibla, effektiva, ekonomiska och byggda enligt skala.

Teknisk datorbehandling.

Högpresterande datorlösningar baserade på Intel® Xeon® processorer levererar dynamisk skalbarhet, större prestanda, och snabbare tid till upptäckt.

Analys av stora datamängder.

Intel® Xeon® processorfamiljen minskar avsevärt bearbetningstiden för stora datauppsättningar, vilket leder till lägre kostnader än vad som var möjligt tidigare.

Effektivare datorhallar.

Intel® Xeon® processorer minskar serverutrymmet, kylkostnaderna och energiförbrukningen. De är den effektiva serverlösningen.

Arbetsstationer.

Intel® Xeon® processorbaserade arbetsstationer levererar högsta nivåer med prestanda och dataintegritet, vilket tillhandahåller möjligheten och kapaciteten att förbättra innovation.

Prestandaökning med upp till 35 %.

Processorfamiljen Intel® Xeon® E5 v2 kan öka serverprestanda med upp till 35 % jämfört med föregående generations Intel® Xeon® processorbaserade servrar.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.