Var god vänta...

FLOOME Alkohol Tester Smart red

Förstasidan / Hem & Hushåll / Hushåll / FLOOME Alkohol Tester Smart red
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
FLOOME Alkohol Tester Smart red (EN-FL01-R)

FLOOME Alkohol Tester Smart red

Artikelnr:
EN-FL01-R
EAN:
8058340310008
  • Typ Personvård
Beskrivning

Floome Breathalyzer Floome mäter din alkoholkoncentration i blodet (BAC) och resultaten visas direkt i din smartphone.
Floome använder samma sensorer som polisens alkoholmätareAnslut bara Floome till din smartphone via en vanlig ljudkontakt, öppna munstycket och blåsInga batterier krävs.
Möt den fantastiska Floome appen!
Om appens testresultat visar en röd skärm, innebär det att alkoholnivån är över den lagliga gränsen som gäller i det land du befinner dig i.
Vänta under den förslagna återhämtningstiden som anges i applikationen och upprepa sedan testet.
Hör av dig till dina vänner Du kan dela dina test med dina vänner ihop med en selfie för att låta dem veta att du är ok, eller att du behöver skjuts.
Ringa en taxi Om du inte kan sätta dig bakom ratten, Floome appen hjälper dig att hitta och ringa en taxi.
Kontakta en vän Genom att skapa din egen lista över favoritvänner, kan du kontakta dem via appen eller skicka ett meddelande som anger din plats.
Ät någonting Letar du efter något att äta för att sänka alkoholkoncentrationen i blodet? Med hjälp av appen kan du hitta restauranger i närhetenFloome känner dig väl Genom att ange din vikt, kön, längd och ålder, beräknar appen hur lång tid det tar för din kropp att sänka alkoholkoncentrationen i blodet.
Dessutom kommer appen att lära sig din ämnesomsättning och ge mer personliga resultat.
Din veckodagbok ? Håll koll på dina vanor Genom dagboken kan du hålla koll på din alkoholkonsumtion, och få mer detaljerad information som till exempel kaloriförbrukning.
Rekommenderas av 99mac.
se läs testet här

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.