Var god vänta...

ELECTROLUX Ergorapido ZB3105 Dammsugare Självrengörande BrushRollClean-teknik.

Förstasidan / Hem & Hushåll / Hushåll / ELECTROLUX Ergorapido ZB3105 Dammsugare Självrengörande BrushRollClean-teknik.
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
ELECTROLUX Ergorapido ZB3105 Dammsugare Självrengörande BrushRollClean-teknik. 14,4V lithium BRC. Vit (900273762)

ELECTROLUX Ergorapido ZB3105 Dammsugare Självrengörande BrushRollClean-teknik.
14,4V lithium BRC. Vit

Artikelnr:
900273762
EAN:
7332543423651
  • Typ Dammsugare
Beskrivning

TurboPower litiumbatteri med lång livslängd

Mer kraft längre med det högpresterande TurboPower-litiumbatteriet, vars livslängd är dubbelt så lång som ett nickelbatteri och som dessutom väger mindre och är enklare att hantera. Batteriet är enkelt att byta och går snabbt att ladda, det kan användas i 30 minuter och indikatorn signallerar när det behöver bytas.

180° EasySteer™ manövrerbarhet

180° EasySteer™ manövrerbarhet, ergonomisk design, förbättrat munstycke och stora bakhjul ger flexibilitet till dammsugningen och den rör sig och svänger enkelt på alla typer av golv. Med tvåstegseffektläget kan du anpassa din dammsugning till olika ytor och när du är klar sätter du helt enkelt tillbaka dammsugaren på laddningsstället.

2-i-1-dammsugare

Upplev ultimat flexibilitet och funktionell design. Oavsett om du behöver dammsuga ett stort område eller en liten plats som är svår att nå fixar Ergorapido jobbet. Med den löstagbara handenheten rengör du enkelt köksbordet, möblerna eller bilens interiör.

Självrengörande BrushRollClean™-teknik

Glöm rengöring av hår och fibrer från din dammsugarborste för alltid. Låt den patenterade BrushrollClean™-tekniken hos Ergorapido göra jobbet genom bara en tryckning på pedalen!

DustSpotter™ LED-lampor

Förutom 180-graders manövrerbarhet, kommer Ergorapido-munstycket med DustSpotter™ LED-lampor för en exceptionell dammsugning. Nu behöver du inte missa något eftersom du ser exakt vad och var du dammsuger varje gång, till och med i mörka utrymmen.

Självstående dammsugare

Bekväm funktion som gör att du kan lämna dammsugaren i stående läge när du behöver. Perfekt när du behöver ta en paus.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.