Var god vänta...

DELTACO Original Slide Card case

Förstasidan / Telefoni & Navigation / Mobiltelefontillbehör / DELTACO Original Slide Card case
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
DELTACO Original Slide Card case , skal iPhone 6, slide, kortplats,  guld (IP6-231)

DELTACO Original Slide Card case
skal iPhone 6, slide, kortplats, guld

Artikelnr:
IP6-231
  • Typ Fodral/Väskor
Beskrivning

Original Slide Card case - 2 i 1 skal för iPhone 6 med termoplast skal på insidan och ett hårdplastskal på utsidan, slide funktion, kortplats, guld

Innovativt två delat skal där din iPhone 6 först ligger inkapslad i ett mjukt och böjbart termoplastskal, som i sin tur är fäst i ett hårdplastskal. Anledningen till detta är att detta skal har en slide funktion, du skjuter ner det hårda plastskalen, och i detta finner du plats för ett kreditkort. Kreditkortet hakas fast i den lilla fickan och skärningen för så att kreditkortet håller sig på plats även om du skakar på telefonen. När du inte ska använda ditt kreditkort är det bara att skjuta ihop skalen igen och ditt kreditkort kommer då vara dolt bakom telefonen.

iPhonen på bilden ingår ej, endast för illustration.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.