Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här

Var god vänta...

DELL XPS 15 9550 Intel

Förstasidan / Datorer / Datorer / Bärbara Datorer / DELL XPS 15 9550 Intel
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
DELL XPS 15 9550 Intel Core i5-6300HQ (6M Cache, 3.20 GHz) 8GB (2x4GB) 2133MHz DDR4 1TB SATA (5.4k rpm) 2.5" 32GB SSD 15.6" FHD (1920x1080) Nvidia GeForce GTX 960M 2GB Cam and Mic Wireless 1830 + Bluetooth (4J2C0)

DELL XPS 15 9550 Intel
Core i5-6300HQ (6M Cache, 3.20 GHz) 8GB (2x4GB) 2133MHz DDR4 1TB SATA (5.4k rpm) 2.5" 32GB SSD 15.6" FHD (1920x1080) Nvidia GeForce GTX 960M 2GB Cam and Mic Wireless 1830 + Bluetooth

Artikelnr:
4J2C0
 • Skärmstorlek 15,6"
 • Upplösning 1920 x 1080 pixels
 • Pekskärm Nej
 • Vikt 1,8Kg
 • Mobilt bredband Nej
 • OS Windows 10 Pro
 • HDD 1000GB
 • SSD / Flash 32GB
 • Minne 8GB
 • Processor Intel Core i5-6xxx
 • Modell Dell XPS
Beskrivning

Med sina 38,1 cm (15 tum) är detta den minsta bärbara datorn på jorden
Världens enda InfinityEdge-skärm i formatet 38,1 cm (15 tum): Med en tunn ram på endast 5,7 mm – vilket är 59 % tunnare än ramen på en Macbook Pro – har vi lyckats göra skärmen praktiskt taget ramlös. Vi har maximerat arbetsytan genom att klämma in en skärm på 38,1 cm (15 tum) i en bärbar dator som formatmässigt ligger närmare en modell på 35,6 cm (14 tum).

Unik design: XPS 15 är världens lättaste bärbara dator i sitt format (38,1 cm/15 tum) och sin prestandaklass. Den är utrustad med SSD-disk, har en vikt från 1,8 kg och en tjocklek på 11–17 mm.

Microsoft och Dell har precis höjt ribban. Igen.
Det bästa Windows någonsin möter det bästa från Dell någonsin. Resultatet? En helt ny nivå av kraft, prestanda och produktivitet. Windows 10 ger dig alla de funktioner du är van vid från världens mest populära operativsystem samt mängder av förbättringar som du kommer att älska. Förbättra allt du gör med nya funktioner i Windows 10:

Redo att hjälpa dig: Samarbeta med din egen personliga digitala assistent, Cortana. Cortana på en Dell-dator utrustad med Waves MaxxAudio® är som att ha ett vanligt samtal.

Sätt igång: Du kommer omedelbart att känna dig som en expert eftersom startmenyn i Windows är tillbaka i utökad form. Dessutom flyttas alla dina fästa program över, så att allt känns bekant och bra och du blir mer produktiv än någonsin tidigare.

Slipp sladdar: Känn dig fri ännu längre: alla Windows-10-enheter är nu utrustade med Battery Saver som automatiskt sparar på batteriet så att du kan få mer gjort längre.

Förbluffande bilder var du än är
Bländande UltraSharp™ 4K Ultra HD-detaljer: Välj en fenomenal skärmteknik med pekskärmen UltraSharp™ 4K Ultra HD (3 840 × 2 160) som tillval. Med över åtta miljoner pixlar – tre miljoner fler än MacBook Pro och fyra gånger mer än full HD – kan du se allt du gör i otroligt fin detalj.

Branschledande färg: XPS 15 är den enda bärbara datorn med 100 % Adobe RGB, så att du får en verklig representation av Adobe-färger som är fullödiga, levande och skarpa. Och med programmet Dell PremierColor anpassas webbsidor, videor och bilder automatiskt till Adobe RGB-formatet för de mest exakta färgerna, varje gång.

Enkelt samarbete: Se skärmen från praktiskt taget alla vinklar med en IGZO IPS-skärm som ger en bred betraktningsvinkel på upp till 170°.

Lys upp vardagen: Med 400 nits ljusstyrka är skärmen ljusstarkare än en vanlig bärbar dators.

Pekvänlig: Peka, svep och knip dig runt på skärmen. Med en pekskärm som tillval kan du använda tekniken på ett naturligt sätt.

Ett riktigt kraftpaket
Supersnabba processorer: Den mest kraftfulla bärbara XPS-datorn vi någonsin har konstruerat innehåller de senaste sjätte generationens Intel® Quad Core™-processorerna och ett NVIDIA® GeForce™ GTX 960M-grafikkort (med 2 GB GDDR5-grafikminne som tillval3) så att du klarar dina mest krävande uppgifter.

Maximalt minne och lagringsutrymme: XPS 15 stöder upp till 16 GB3 minne med en bandbredd på 2 133 MHz, 1,3 gånger snabbare än alternativ på 1 600 MHz, så att du kan nå ditt innehåll snabbare. Den utbyggbara lagringen på upp till 1 TB med en standardhårddisk eller (tillval) en SSD-hårddisk finns i snabbare PCIe-versioner. Detta ger gott om lagringsutrymme och korta svarstider så att du kan starta datorn och återgå till arbetet på ett par sekunder, så att du kan göra mer och slipper vänta.

Var igång längre: Batteriet räcker i upp till elva timmar4. Öka batteritiden med Dell Power Companion (tillval).

Produktivitet på armlängds avstånd
Avancerad anslutningsteknik: Thunderbolt™ 3-porten har många användningsområden. Du kan ladda din bärbara dator, ansluta till flera enheter (bland annat två 4K-skärmar) och överföra data i upp till 40 Gbit/s, vilket är åtta gånger snabbare än USB 3.0. Dessutom finns det två USB 3.0-portar.

Avancerad dockning: Med en kabel för el, Ethernet, ljud och video. Lägg till Dell Thunderbolt™-dockan som tillval för snabbare överföring av data och stöd för upp till tre skärmar i Full HD- eller två 4K-skärmar.

Nyp, zooma och klicka tryggt
Precision-styrplattan hindrar markören från att hoppa och vandra iväg, medan Accidental Activation Prevention-tekniken förhindrar oavsiktliga klick om du råkar lägga handflatan på styrplattan.

Se vad du har missat
Ett upplyst tangentbord (standard) lyser upp tangenterna så att du kan fortsätta arbeta i ett skumt eller helt mörkt rum.

Skickligt tillverkat av förstklassiga material
Maximal hållbarhet: XPS 15 är utskuret med stor precision ur ett aluminiumblock, vilket ger ett robust, tåligt chassi med snygg design. Corning® Gorilla® Glass NBT™ 4K Ultra HD-skärmen (tillval) är upp till tio gånger bättre repskyddad än vanligt glas.5

Tålig under press: Handledsstödet är gjord av kolfiber. Det är starkt och tunt som aluminium men lättare och svalare att vidröra.

De mest miljövänliga bärbara XPS-datorerna någonsin
Energieffektiv: XPS 15 är ENERGY STAR®-certifierad.

Smartare material: XPS 15 är designad med miljön i åtanke och fri från material som kadmium, bly, kvicksilver och vissa ftalater. Den är EPEAT Gold-registrerad och fri från flamskyddsmedel/PVC.

Återvinningsbar: 90 % av den bärbara datorns delar kan enkelt återvinnas eller återanvändas, och bambuförpackningsmaterialet är återvunnet till 100 %.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.