Var god vänta...

DELL Warr/Std 3Y PS NBD

Förstasidan / Datorer / Service & Support / Service & Support / DELL Warr/Std 3Y PS NBD
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
DELL Warr/Std 3Y PS NBD Upg 5Y PS NBD f Precision T7610, T3610, T5610 (fixed Workstations) (890-13829)

DELL Warr/Std 3Y PS NBD
Upg 5Y PS NBD f Precision T7610, T3610, T5610 (fixed Workstations)

Artikelnr:
890-13829
Beskrivning

Dell ProSupport ger förstklassig support för maskinvara och programvara dygnet runt. ProSupport ger dig en enda kontaktyta, med tillgång till mycket kunniga experter i din region. Dessutom ingår service på plats nästa arbetsdag med reservdelar och arbete, hjälp vid problem med maskinvara och programvara från tredje part (hanteras av Dell), eskaleringshantering med allvarlighetsgrader som väljs av kunden, konsolidering av support för utvalda leverantörer samt alternativ för olika programvaru-, skydds- och konsulttjänster.

- Dygnet runt, året runt, nästa arbetsdag
- Underhåll
- Fysisk
- Reservdelar och arbete
- Dell ProSupport med service nästa arbetsdag ger proaktiv IT-support som är snabb, enkel och utformad för att ge snabb och proaktiv IT-support till företag av alla storlekar.
- Felsökning, reparation, byte av reservdelar, telefonsupport, webbsupport.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.