Var god vänta...

DELL Warr Ext/5Yr NBD f

Förstasidan / Datorer / Service & Support / Service & Support / DELL Warr Ext/5Yr NBD f
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
DELL Warr Ext/5Yr NBD f Printer C3760 Laser (890-10459)

DELL Warr Ext/5Yr NBD f
Printer C3760 Laser

Artikelnr:
890-10459
Beskrivning

Service nästa arbetsdag är support för maskinvara. Med Service nästa arbetsdag skickas en servicetekniker ut till kunden om ett fel skulle uppstå i systemet. Detta sker efter att de inledande supportstegen har genomförts, vilket innefattar diagnostik online eller via telefon. Under serviceavtalets giltighetstid tillhandahåller Dell reservdelar vid behov, samt byter och monterar dessa.

- Tjänsten är tillgänglig måndag till fredag under lokal kontorstid.
- Underhåll
- Fysisk
- Reservdelar och arbete
- Om kunden har valt service på plats nästa arbetsdag avgör Dell-teknikern under felsökningen via telefon om en servicetekniker ska skickas ut till kunden, om ärendet uppfyller kraven för denna service. Vid service på plats nästa arbetsdag anländer en tekniker normalt på platsen nästa arbetsdag.
- Felsökning, reparation, byte av reservdelar, telefonsupport, webbsupport.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.