Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här

Var god vänta...

DELL War PE T130 1yNBD

Förstasidan / Datorer / Service & Support / Service & Support / DELL War PE T130 1yNBD
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
DELL War PE T130 1yNBD to 1yPSP4HMC (890-29777)

DELL War PE T130 1yNBD
to 1yPSP4HMC

Artikelnr:
890-29777
Beskrivning

Akutsupport är Dells snabbaste lösningsalternativ, där kunderna kan välja mellan responstider på 2, 4, eller 8 timmar för service på plats med reservdelar och/eller arbete. Dells beprövade och tillförlitliga process för akutsupport hjälper kunderna att snabbt komma igång igen.Dell ProSupport Plus är den enda kompletta supporttjänsten som kombinerar prioriterad åtkomst till kunnig support, reparationer av olycksskadade enheter och proaktiv övervakning med automatiserat förebyggande och åtgärdande av fel. - Prioriterad åtkomst till ProSupport-tekniker dygnet runt - En särskild teknisk kontoansvarig (för kunder med 1 000 ProSupport Plus-system eller fler) - Samarbetsbaserad support - Proaktiv problemidentifiering - Prediktivt förebyggande av fel - Månadsrapporter om historik och avtal (för kunder med 1 000 ProSupport Plus-system eller fler) - Automatiserat skapande av ärenden

- Prioriterad åtkomst dygnet runt, året runt
- Underhåll
- Fysisk
- Reservdelar och arbete
- Dell ProSupport Plus är den enda kompletta supporttjänsten som kombinerar prioriterad åtkomst till kunnig support, reparationer av olycksskadade enheter och proaktiv övervakning med automatiserat förebyggande och åtgärdande av fel.
- Felsökning. Reparation. Byte av reservdelar. Utbyte. Telefonsupport. Webbsupport.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.