Var god vänta...

DELL Vostro 3250 SFF Intel

Förstasidan / Datorer / Datorer / Stationära Datorer / DELL Vostro 3250 SFF Intel
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
DELL Vostro 3250 SFF Intel Core i5-6400 (6M Cache, up to 3.30 GHz) 4GB (1x4GB) 1600MHz DDR3L 500GB SATA (7.2k rpm) 2.5" Integrated DVD RW Wireless 1707 + Bluetooth MS116 Optical Mouse Power Cord Win 7 Pro  (YG15K)

DELL Vostro 3250 SFF Intel
Core i5-6400 (6M Cache, up to 3.30 GHz) 4GB (1x4GB) 1600MHz DDR3L 500GB SATA (7.2k rpm) 2.5" Integrated DVD RW Wireless 1707 + Bluetooth MS116 Optical Mouse Power Cord Win 7 Pro

Artikelnr:
YG15K
  • Form Factor Tower
  • Processor Intel Core i5-6xxx
  • Antal processorer 1
  • HDD 500GB
  • SSD / Flash 0MB
  • Minne 4GB
  • OS Windows 7 Pro
  • Modell Dell Vostro
Beskrivning

Windows 10 Pro – Få den bästa kombinationen av Windows-funktioner som du känner till och nya förbättringar som du kommer att älska. Köp utvalda konfigurationer nu eller uppgradera utan kostnad på alla Dell-datorer.

Kompakt och fullmatad med funktioner
- Fullmatad med kraft: Arbeta hela dagen snabbt och enkelt med de senaste processorerna från Intel® och upp till 8 GB höghastighets-RAM som tillval, som ger dig kraft och pålitlig prestanda.
- Håll dig uppkopplad: Överför snabbt viktiga affärsdata med inbyggt Wi-Fi eller en Gigabit Ethernet-anslutning.
- Förbättrad multikörning: Kör flera program snabbare och njut av skarp, högkvalitativ grafik för allt från Excel-ark till videoredigering med upp till 2 GB på ett separat grafikkort som tillval.
- Gott om utrymme: Spara och öppna presentationer, dokument och mediefiler utan behöva oroa dig för lagringsutrymmet med en hårddisk på upp till 2 TB.

Design som slår det mesta
- Byggd för plats på skrivbordet: Den kompakta designen gör att du sparar utrymme utan att behöva offra funktioner eller prestanda.
- Oavbruten prestanda: Det nya ventilationssystemet och ultrafina filtret har skapats för att förbättra luftflödet, minska dammet och hjälpa dig att hålla datorn sval.
- Enkel utbyggnad: Behöver du mer prestanda? Du kan uppgradera den kompakta stationära Vostro-datorn med expansionsportsalternativ i takt med att företaget växer.
- Mer att se: Stöd för flera bildskärmar för högre produktivitet med VGA- och HDMI-portar samt möjligheten att lägga till en DVI-port.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.