Var god vänta...

DELL Venue 8 Pro 1Yr

Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
DELL Venue 8 Pro 1Yr CAR to 3Yr PS CAR (890-21002)

DELL Venue 8 Pro 1Yr
CAR to 3Yr PS CAR

Artikelnr:
890-21002
Beskrivning

Med Dell ProSupport med hämta/lämna-service hämtas, repareras och returneras kundens system. Dell står för alla kostnader för hämtning och retur av systemet till kunden.ProSupport ger proaktiv IT-support som är snabb, enkel och utformad för att ge snabb och proaktiv IT-support till företag av alla storlekar.Med Dell ProSupport kan IT-personalen fokusera på viktiga strategiska frågor istället för att ägna sig åt tidsödande användarsupport.Välj ProSupport- Tillgång till lokala ProSupport-tekniker dygnet runt- Support på plats nästa arbetsdag- En och samma kontaktpunkt för både maskin- och programvaruproblem- Support i samarbete med tredje part vid problem med programvara från andra leverantörer- SupportAssist-teknik för:o Automatiserad och proaktiv metod för identifiering av fel kombinerat med varningaro Automatiserat skapande av ärenden

- Hämta- och lämna-service dygnet runt
- Underhåll
- Fysisk
- Reservdelar och arbete
- Med Dells hämta/lämna-service hämtar, reparerar och returnerar Dell systemet vid ett eventuellt fel. Detta sker efter att supportproceduren har slutförts, med problemdiagnos via webbplatsen eller telefon (under serviceavtalets giltighetstid).

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.