Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här

Var god vänta...

DELL Tablet Stand (KIT)

Förstasidan / DELL Tablet Stand (KIT)
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
DELL Tablet Stand (KIT) (482-BBBL)

DELL Tablet Stand (KIT)

Artikelnr:
482-BBBL
EAN:
5397063776115
Beskrivning

En surfplatta som fungerar som stationär dator
Höj stället så att du bekvämt kan använda olika betraktningsvinklar. Du kan använda surfplattan utan att bekymra dig för att den ska ramla ut eller glida omkring på bordet tack vare de robusta aluminiummaterialen.

Ökad komfort med flera betraktningsvinklar
Dells ställ för surfplattfor är utformat som ett A när det är monterat. Det går att justera från helstängt läge till 165 graders öppning, så att du kan använda surfplattan med just den betraktningsvinkel du tycker passar bäst.

Var mer produktiv med fler anslutningar
Jobba med surfplattan som med en stationär dator genom att använda Dells ställ för surfplattor. Du kan använda surfplattan som en fristående arbetsyta eller med en bildskärm om du ansluter plattan till en kompatibel dockningsstation. Då kan du även ansluta din övriga kringutrustning.

Ett ställ för en surfplatta på Dell i storlekar mellan 8 och 12 tum
Dells ställ för surfplattor är tillverkad i tåligt och lätt aluminium och är kompatibel med mellan 8 och 12 tum stora surfplattor, däribland Venue, Latitude och XPS. Tack vare stötskydden i gummi och de robusta benen på stället kan du röra vid och använda surfplattan utan att den åker omkring.

Kompatibilitet
Kompatibel med Dells surfplattor i storleken 8 till 12 tum

I förpackningen
Dells ställ för surfplattor

Service
Tre år

Använd surfplattan på ett helt nytt sätt med Dells ställ. De är kompatibla med alla Dells surfplattor mellan 8 och 12 tums storlek (Latitude, XPS och Venue), och med dem är det nästan som att använda en stationär dator. Stället är tillverkat i tåligt aluminium och har stötskydd i gummi. Det garanterar att surfplattan inte glider omkring medan du arbetar. De justerbara betraktningsvinklarna ger ökad komfort, och du kan enkelt ansluta alla nödvändiga portar och kompatibla dockningsstationer och bli mer produktiv på jobbet.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.