Var god vänta...

DELL Slipcase 14 Fits Latitude

Förstasidan / Datorer / Tillbehör / Bärväskor / DELL Slipcase 14 Fits Latitude
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
DELL Slipcase 14 Fits Latitude Ultrabo (460-BBHH)

DELL Slipcase 14 Fits Latitude
Ultrabo

Artikelnr:
460-BBHH
EAN:
4053162456365
  • Storlek 14"
  • Type Sleeve
  • Color Black
Beskrivning

- Kompatibilitet – Designad för Latitude Ultrabooks och Notebooks
- Skydd – Skyddar den bärbara datorn från märken, repor och damm
- Stil – Tunn och elegant look för ensambruk eller i en annan väska. Tillverkad i vädertåligt nylon. Halkskyddad undersida för extra stabilitet
- Funktion – Perfekt om du bär med dig din dator hela dagen. Ett ytterligare skydd om du transporterar datorn i ditt bagage eller i en annan bärväska. Det blixtlåsförsedda facket skyddar datorn och gör den lätt åtkomlig. En snabbt åtkomlig ficka med lite extra förvaringsutrymme. Handtag.

Det senaste modet paras med funktion i denna tunna och lätta box. Dells 14-tumsbox har en smidig och elegant design så att du kan bära med dig den vart du än tar vägen. Ytterdelen är i vädertåligt nylon, och undersidan har ett halkskydd som ger extra stabilitet. Boxen har ett blixtlåsförsett fack med en fodrad insida som skyddar den bärbara datorn. Även i detta tunna utförande har boxen en blixtlåsförsedd, lättåtkomlig ficka med lite extra förvaringsutrymme. Utformad för dig som rör dig mycket. De infällbara handtagen gör boxen ännu mer mångsidig. Utformad för Latitude Ultrabook och Notebook.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.