Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här

Var god vänta...

DELL Precision T3420 i5-6600 8GB

Förstasidan / Datorer / Datorer / Stationära Datorer / DELL Precision T3420 i5-6600 8GB
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
DELL Precision T3420 i5-6600 8GB 1TB FirePro W2100 DVDRW NDCKb Mouse MUIW7P_W10 vPro 1YNBD (JG1H4)

DELL Precision T3420 i5-6600 8GB
1TB FirePro W2100 DVDRW NDCKb Mouse MUIW7P_W10 vPro 1YNBD

Artikelnr:
JG1H4
  • Form Factor SFF
  • Processor Intel Core i5-6xxx
  • Antal processorer 1
  • HDD 1000GB
  • SSD / Flash 0MB
  • Minne 8GB
  • OS Windows 10 Pro
  • Modell Dell Precision T-series
Beskrivning

Kraftfull prestanda
Snabb är en underdrift: Klara enkelt av krävande uppgifter tack vare nya 6:e generationens Intel Core i™ och Xeon® E3-1200 V5 processorer, som ger snabb och stabil prestanda. Nu med processortillvalet Intel Core™ i7-6700K med snabbare turbofrekvenser.

För professionella användare: Utnyttja kraftfulla grafikalternativ, bland annat professionella dedikerade grafikkort som AMD FirePro™ eller NVIDIA® Quadro® som klarar även de allra mest krävande projekten.

Tillförlitlighet
ISV-certifiering: Innebär att Precision Workstation-datorer har testats med specifika program så att de ska kunna köras med optimal prestanda och tillförlitlighet. Dells ISV-certifieringar omfattar de populäraste programmen från oberoende leverantörer. En komplett lista över ISV-certifierade program finns här.

Smart design, nu i två storlekar
Få kraftfulla prestanda i små utrymmen med Precision Tower Workstation i 3000-serien. Finns i två storlekar.

Liten formfaktor
Denna lilla Tower-workstation har branschens mest kompakta utformning. Det Platinum-klassificerade nätaggregatet (tillval) har en mindre storlek som ger mindre miljöpåverkan.

Mini Tower
Den kompakta storleken och möjligheten att expandera i takt med att verksamheten växer gör lösningen perfekt för dem som vill spara så mycket utrymme som möjligt utan att kompromissa med vare sig kraft eller potential.

Utformad för säkerhet och tillförlitlighet
Överlägsen säkerhet: Du kan välja önskad säkerhetsnivå med ett antal fördelaktiga tillval, bland annat: Dell Data Protection | Security Tools + Dell ControlVault | Encryption Personal Edition eller Enterprise Edition.

Stor minneskapacitet: Lagra och kom enkelt åt stora och komplexa 3D-, multimedie- och videofiler på ett snabbt och tillförlitligt sätt med upp till 64 GB2 DDR4-minne på 2 133 MHz.

Bakom lås och bom: FIPS-certifierade självkrypterande hårddiskar (SED-hårddiskar) kan minska säkerhetsriskerna och förhindra obehörig åtkomst till dina data.

Har du stora filer? Inga problem: Överföring av stora data- och videofiler sker snabbt och enkelt med Thunderbolt™ 2-anslutning samt PCIe M.2 SSD-lagring som tillval.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.