Var god vänta...

DELL PowerVault LTO7 6TB LTO7

Förstasidan / Datorutrustning / Datorkomponenter / Kontroller / Backupenheter / DELL PowerVault LTO7 6TB LTO7
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
DELL PowerVault LTO7 6TB LTO7 3YNBD (LTO7-0930)

DELL PowerVault LTO7 6TB LTO7
3YNBD

Artikelnr:
LTO7-0930
EAN:
5397063830930
  • Standard LTO
  • Typ Tape
Beskrivning

Långsiktig lagring av stora datamängder
Förenkla säkerhetskopiering och arkivering genom att enkelt integrera LTO-bandenheter i ditt datacenter. Med upp till 6 TB inbyggd kapacitet i en enda kassett ger LTO-enheter decennier av lagring för branscher och aktiviteter som behöver datalagring som är tillförlitlig, långsiktig och med stor kapacitet, såsom:
- Hälsovård och bildbehandling
- Media och underhållning
- Videoövervakning
- Geofysika data (olja och gas)
- Datorbaserad analys, t.ex. vid genomforskning eller händelsesimuleringar

Sänk dina totala ägandekostnader för långsiktig lagring och din miljöpåverkan
Utöver en lägre förvärvskostnad per gigabyte, kan LTO-bandenheter sänka din energiförbrukning och dina elkostnader eftersom de bara används när data skrivs till läses från bandet. För data som sällan används sällan förblir band en av de mest ekonomiska och miljövänliga lagringsteknikerna som finns.

Bandlagring ger dig även utrymme för att växa. Dess lägre strömförbrukning gör det till en perfekt del av en fysisk utbyggnad av molninfrastrukturen. LTFS-stöd (Linear Tape File System) tar bort inkompatibilitet mellan program och gör att det går att flytta mellan olika leverantörer och operativsystem. Detta kan förlänga livslängden på dina infrastruktursinvesteringar.

Skydda dina data och efterlev föreskrifter
Med LTO-bandenheter kan du känna dig trygg att dina data lagras på ett säkert sätt och att du efterlever föreskrifter mot problem som maskinvarufel, naturkatastrofer, stöld eller IT-relaterade hot.
- AES 256-bitars maskinvarukryptering hjälper till att förhindra obehörig åtkomst till känsliga data, minskar risken att data går förlorade eller skadas på grund av virus eller sabotage och skyddar datasekretessen när media förflyttas.
- En LED-indikator för kryptering visar när data krypteras eller när en krypterad kassett är ansluten.
- WORM-media (Write-Once, Read Many) säkerställer att data inte kan ändras efter att de har skrivits.

Viktiga fördelar:
- Upp till 6 TB inbyggd kapacitet per kassett
- Upp till 300 MB/s intern överföringshastighet per enhet (1 080 GB/tim)
- AES-256 maskinvarubaserad kryptering på enhetsnivå
- LTFS-kompatibel

Dell ProSupport
Välj Dells förstklassiga supporttjänst, ProSupport, om du vill ha tillgång till kompetenta tekniker i ditt område via telefon och internet dygnet runt, alla dagar. Oavsett om du har ett enda kontor eller hundratals kontor runt om i världen kan du skydda dina investeringar med denna enkla och flexibla metod.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.