Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här

Var god vänta...

DELL PowerEdge FC630 E5-2630v3 Chassis

Förstasidan / Datorer / Datorer / Servrar / DELL PowerEdge FC630 E5-2630v3 Chassis
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
DELL PowerEdge FC630 E5-2630v3 Chassis 2 x 2_5_ 32GB 400GB Broadcom 5720 PERC H330 iDRAC8Ent 3YNBD (630-5880)

DELL PowerEdge FC630 E5-2630v3 Chassis
2 x 2_5_ 32GB 400GB Broadcom 5720 PERC H330 iDRAC8Ent 3YNBD

Artikelnr:
630-5880
  • Typ Rack (1U)
  • CPU family Intel Xeon E5
  • Processor E5-2630V3
  • Max processorar 2
  • Max diskar 2
  • Max minne 768GB
  • Modell Dell PowerEdge FC630
Beskrivning

Serverblock med de senaste processorerna från Intel
Tre kraftfulla serverblock i en konvergerd FX-arkitektur, nu med de senaste processorerna av typen Intel® Xeon®. Utformade för att ge extrem flexibilitet för företag, följande ingår:
- FC430: Serverblock med två socklar och kvartalsbredd för 1U med hög densitet och InfiniBand-konfiguration som tillval
- FC630: Serverblock med två socklar och halvbredd för 1U med hög kapacitet för företagsapplikationer
- FC830 (kommer snart): Serverblock med fyra socklar och full bredd för 1U med kapacitet för mellanstora företag och datacenter
- FM120x4: 1U-släde i halvbredd för upp till fyra separata Intel® Atom®-drivna mikroservrar med en sockel som erbjuder i konfigurationer på upp till 16 mikroservrar per 2U FX2-chassi
- Dell PowerEdge FX-komponenter - Flexibel FX-lagring med hög densitet

Flexibel FX-lagring med hög densitet
Nu kan du snabbt utöka din DAS-lagring i FX-baserade infrastrukturer med 1U-lagringsmodulen FD332 i halvbredd.. Du kan skapa en skalbar lagringsmiljö som stöder balanserad datatillväxt när det behövs vilket gör att du kan skräddarsy lagringsbehov till de arbetsbelastningar som körs och undvika överprovisionering. Eftersom den har stöd för både SAS och SATA, och både hårddiskar och SSD, kan du snabbt anpassa till prestandabehoven för dina applikationer, och när det behövs kan du skapa programvarudefinierade lagringsmiljöer med en kombination av hårddiskar och SSD-hårddiskar.

Förstklassig konvergerad platformserver med hög densitet
FC430 är ett kompakt serverblock i kvartalsbredd som kombinerar kraftfulla processorer, stor minneskapacitet och enorm I/O-genomströmning. I konfigurationen med två lagringsenheter passar den bra för företagsarbetsbelastningar såsom webbservrar, dedikerade värdtjänster och lätt virtualisering och analys. I InfiniBand-konfigurationen är den ett utmärkt alternativ för högpresterande datorsystem (HPC), snabb aktiehandel (HFT) och andra arbetsbelastningar som kräver extra låg latens.

Dell ProSupport
Välj Dells förstklassiga supporttjänst, ProSupport, om du vill ha tillgång till kompetenta tekniker i ditt område via telefon och internet dygnet runt, alla dagar. Oavsett om du har ett enda kontor eller hundratals kontor runt om i världen kan du skydda dina investeringar med denna enkla och flexibla metod.

Enhetlig systemhantering
Hantera enkelt dina PowerEdge-produkter i olika IT-miljöer genom att automatisera rutinmässiga uppgifter i livscykelhanteringen med teknik från Dells OpenManage-portfölj, baserat på den agentfria, inbyggda iDRAC-styrenheten (Dell Remote Access Controller) med Lifecycle Controller inbäddad i varje server.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.