Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här

Var god vänta...

DELL Optiplex 7440 AIO i5-6500

Förstasidan / Datorer / Datorer / Stationära Datorer / DELL Optiplex 7440 AIO i5-6500
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
DELL Optiplex 7440 AIO i5-6500 4GB 500GB 23_8FHD IntelHD530 Cam_Mic DVDRW WLAN_BT W7P_W10P 3YPSNBD (DYHJC)

DELL Optiplex 7440 AIO i5-6500
4GB 500GB 23_8FHD IntelHD530 Cam_Mic DVDRW WLAN_BT W7P_W10P 3YPSNBD

Artikelnr:
DYHJC
  • Form Factor All-in-One
  • Processor Intel Core i5-6xxx
  • Antal processorer 1
  • HDD 500GB
  • SSD / Flash 0MB
  • Minne 4GB
  • OS Windows 10 Pro
  • Modell Dell Optiplex 7000-series
Beskrivning

Operativsystem
Finns med Windows 10 Home − för en smidig och mångsidig datorupplevelse

Generöst med prestanda i ett enkelt och enhetligt format
- Processorer med hög prestanda: 6:e generationens Intel® Core™ processorer, nya NVME PCIe SSD-diskar och Intel® vPro™ teknik upp till i7 som tillval.
- Lagring och minne: Två 2,5-tums hårddiskar upp till 2 TB, samt den senaste minnestekniken DDR4 som ger bättre prestanda – upp till 16 GB.
- Energieffektiv: Alternativ för nätaggregat med bland annat 80 PLUS Platinum (effekt på upp till 92 %) och 80 PLUS Bronze (effektivitet på 85 %).

Smidig hantering
- Världens mest hanterbara: IT-avdelningen kan på ett mycket flexibelt sätt ändra BIOS-inställningar och konfigurera system specifikt efter organisationens IT-infrastrukturer.
- Du har full kontroll: De kostnadsfria verktygen i Dell Client Command Suite möjliggör flexibel och automatiserad konfiguration av BIOS och systeminställningar.
- Finns systemen på en annan plats? Inga problem: Fjärrhantera dina stationära datorer med teknik från Intel® vPro™ och Dells unika funktioner för out-of-band-hantering av BIOS.
- Förberedd för arbete: Dell Command | Update installeras på fabriken och visar uppdateringar automatiskt.
- För organisationer av alla storlekar: Dell KACE System Management-lösningar finns tillgängliga för de mest krävande IT-hanteringsbehoven.

Den bästa säkerheten direkt vid leverans
Världens mest säkra stationära datorer är utrustade med Dells maskinvara och programvara för dataskydd samt ytterligare funktioner som tillval.
- Centraliserad fjärrhantering: Uppfyll krav och bestämmelser direkt vid leverans, och skydda data på alla enheter med Dell Data Protection | Encryption.
- Autentiseringsalternativ: Se till att endast behöriga användare har tillgång till dina data med FIPS 201-certifierat smart card, fingeravtrycksläsare och kontaktlös smart card-läsare.
- Säker lagring av användaruppgifter: FIPS 140-2-certifierad TPM och Dell ControlVault lägger till ytterligare ett lager maskinvarusäkerhet genom att isolera lösenord och inloggningsuppgifter på ett separat styrt maskinvarubaserat chip.
- Stoppa avancerad och skadlig programvara: Dell Data Protection | Protected Workspace kör program i en virtuell behållare och återställer en säker miljö på bara 20 sekunder.
- Säkerhet med en enda konsol: Dell Data Protection | Endpoint Security Suite erbjuder omfattande skydd, autentisering och åtkomsthantering och kryptering – allt hanterat centralt.

Kompakt design. Stor skärm.
Öka företagets produktivitet med den stationära datorn OptiPlex 24 7000-serien allt-i-ett (7440). Med en 23,8-tums (60,5 cm) skärm med Full HD- eller 4K Ultra HD får du skarp och levande bild. Den rena utformningen och de ergonomiska monteringsalternativen (visas med ledat stativ som säljs separat) kan enkelt införlivas i vilken arbetsmiljö som helst och hjälper till att maximera arbetsytan. Den här stationära allt-i-ett-datorn är också perfekt för receptioner, labb, callcenter och andra platser där det behövs ett smidigt system med pekskärm.

Med oss är du säker

ProSupport Plus
Få tillgång dygnet runt till kunnig support med förutsägande analyser (via SupportAssist-teknik2) och olycksskadeskydd mot fall, vätskespill, strömspikar, med mera.

Tjänster för konfiguration och driftsättning
Driftsätt ny teknik utan att störa produktiviteten – snabbt och korrekt, första gången. Vi tillhandahåller kompletta lösningar för konfiguration, datamigrering, installation och integration av nya datorer i ditt nätverk.

Olycksskadeskydd
Använd enheten utan att oroa dig och minimera driftavbrott med skydd mot oavsiktliga fall, vätskespill, stötar och skador. Tjänsten tar vid där ditt ursprungliga serviceavtal upphör att gälla. Den passar perfekt för högriskmiljöer och för företag med mobil arbetskraft.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.