Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här

Var god vänta...

DELL Optiplex 3240 AIOi3-6100 4GB

Förstasidan / Datorer / Datorer / Stationära Datorer / DELL Optiplex 3240 AIOi3-6100 4GB
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
DELL Optiplex 3240 AIOi3-6100 4GB 500GB 21_5_ FHD IntelHD530 Std Stand DVD RW WLAN_BT 1YNBD W7P_W10P (58V2N)

DELL Optiplex 3240 AIOi3-6100 4GB
500GB 21_5_ FHD IntelHD530 Std Stand DVD RW WLAN_BT 1YNBD W7P_W10P

Artikelnr:
58V2N
  • Form Factor All-in-One
  • Processor Intel Core i3-6xxx
  • Antal processorer 1
  • HDD 500GB
  • SSD / Flash 0MB
  • Minne 4GB
  • OS Windows 10 Pro
  • Modell Dell Optiplex 3000-series
Beskrivning

Prestandan du behöver i ett smidigt format
Kraftfulla processorer: Med 6:e generationens Intel® Core™ processorer.

Lagring och minne: Upp till 16 GB DDR3-minne, 2,5-tums hårddisk på upp till 1 TB, SSD-diskar, självkrypterande hårddiskar och en solid state-hybridhårddisk.

Energieffektiv: Alternativ för nätaggregat med bland annat 80 PLUS Platinum (upp till 92 % effektivitet) och 80 PLUS Bronze (85 % effektivitet).

Smidig hantering
Världens mest hanterbara: IT-avdelningen kan på ett flexibelt sätt ändra BIOS-inställningar och konfigurera system specifikt efter organisationens IT-infrastrukturer.

Du har kontrollen: De kostnadsfria verktygen i Dell Client Command Suite möjliggör flexibel och automatiserad konfiguration av BIOS och systeminställningar.

Finns systemen på en annan plats? Inga problem: Fjärrhantera dina datorer med tekniken Intel® vPro™ som tillval och Dells unika funktioner för out-of-band-hantering av BIOS.

Alltid optimal prestanda: Dell Command | Update installeras på fabriken och skickar automatiska meddelanden om uppdateringar.

För organisationer av alla storlekar: Dell KACE System Management-lösningar finns tillgängliga för de mest krävande IT-hanteringsbehoven.

Den bästa säkerheten direkt vid leverans
Världens säkraste stationära datorer är utrustade med Dells maskinvara och programvara för dataskydd samt ytterligare funktioner som tillval.

Centraliserad fjärrhantering: Uppfyll krav och bestämmelser direkt vid leverans och skydda data på alla enheter med Dell Data Protection | Encryption.

Autentiseringsalternativ: Se till att endast behöriga användare har tillgång till dina data med FIPS 201-certifierat smart card eller kontaktlöst smart card-tangentbord.

Säker lagring av autentiseringsuppgifter: FIPS 140-2-certifierad TPM och Dell ControlVault lägger till extra lager av maskinvarusäkerhet.

Stoppa avancerad skadlig programvara: Dell Data Protection | Protected Workspace kör program i en virtuell behållare och återställer en säker miljö på bara 20 sekunder.

Säkerhet med en enda konsol: Dell Data Protection | Endpoint Security Suite erbjuder omfattande skydd, autentisering, åtkomsthantering och kryptering – allt hanterat centralt.

Kompakt design. Stor skärm
Öka företagets produktivitet med OptiPlex 22 3000-serien allt-i-ett (3240). Med en 21,5-tums skärm med Full HD får du utmärkt bildkvalitet. Den stilrena designen och de ergonomiska stativen (tillval) gör att datorn passar in i vilken arbetsmiljö som helst och tar mindre plats på arbetsytan. Den här stationära allt-i-ett-datorn är också perfekt för självbetjäning, receptioner eller hotell och restauranger där ett smidigt system med pekskärm är det bästa alternativet.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.