Var god vänta...

DELL NtwrkN1524 24x1GbE+4x 10GbE SFP+fixport

Förstasidan / Datorutrustning / Nätverk / Switchar / DELL NtwrkN1524 24x1GbE+4x 10GbE SFP+fixport
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
DELL NtwrkN1524 24x1GbE+4x 10GbE SFP+fixport (DNN1524)

DELL NtwrkN1524 24x1GbE+4x 10GbE SFP+fixport

Artikelnr:
DNN1524
  • Produkt Ethernet
  • Portar 24
  • Hastighet 1Gbps
Beskrivning

Uppdatera din nätverksåtkomst
Switchar i N1500-serien erbjuder en energieffektiv Gigabit Ethernet-switch för nätverksåtkomst med inbyggda 10 GbE-upplänkar. Switchar i N1500-serien har funktioner och hastigheter med höga prestanda via en icke-blockerande arkitektur som hanterar oväntade trafikbelastningar på ett snabbt och enkelt sätt. Dessa switchar erbjuder enkel hantering och skalbarhet via en stackarkitektur på 40 Gbit/s (full duplex) med hög tillgänglighet som gör det möjligt att hantera upp till fyra switchar från en enda IP-adress.

Ger ren energi till nätverksenheter med PoE+-support
Dell Networking N2000-serien har alternativ för upp till 48 portar med Power-over-Ethernet Plus (PoE +). Det gör att du kan ansluta enheter med hög strömförbrukning (upp till 30,8 W) utan att dra en separat strömkabel. PoE+är särskilt användbart i äldre byggnader där det kan bli mycket dyrt att dra ström till många, utspridda platser.

Konstruerade för effektivitet
Switcharna i N1500-serien håller driftskostnaderna nere genom att de kan användas i temperaturer upp till 45°C (113°F) och därmed bidrar till att minska kostnaderna för kylning. Förbättra den övergripande effektiviteten med dessa enastående funktioner:
- 80PLUS-certifierat, effektivt integrerat nätaggregat
- Redundanta fläktar med variabel hastighet
- Energieffektivt Ethernet och strömsnåla PHY som minskar behovet av ström till inaktiva portar och länkar

Förenkla hantering med avancerade funktioner
Dell Networking N1500-serien har utformats för enkel implementering, enastående interoperabilitet och en låg inlärningskurva för nätverksadministratörer. Och med Dell Networking OS 6 får du konsekventa konfigurationer över alla produkter i N-serien och tillgång till heltäckande funktioner:
- Ett kommandoradsgränssnitt (CLI) och grafiskt användargränssnitt (GUI) med ett välkänt kommandospråk som hjälper erfarna nätverksadministratörer att snabbt bli produktiva
- Automatisk USB-konfigurering så att nätverksadministratörer snabbt kan driftsätta speglingskonfigurationer på många enheter med hjälp av en USB-nyckel
- En mängd olika funktioner i företagsklass med välbekanta och intuitiva konfigurations- och hanteringskommandon, inklusive de senaste öppen standard-protokollen och smart integreringsteknik underlättar smidig drift av nätverk med flera leverantörer.

Problemfri implementering oavsett storlek
Med hög genomströmning och kapacitet för att hantera oväntade arbetsbelastningar är N1500-seriens switchar idealiska för snabbt växande GbE-nätverk som kräver aggregering med hög densitet med smidig redundans och tillgänglighet. Dra nytta av följande funktioner:
- Datahastigheter på upp till 176 Gbit/s (full duplex) och en vidarebefordringshastighet på upp till 164 Mp/s
- Fyra 10 GbE SFP+-portar för snabba upplänkar och en stackningsarkitektur med upp till fyra enheter på 40 Gbit/s
- Switchstackar upp till 200 1 GbE-portar kan hanteras från en enda skärm eller IP-adress

Dell ProSupport
Välj Dells förstklassiga supporttjänst, ProSupport, om du vill ha tillgång till kompetenta tekniker i ditt område via telefon och internet dygnet runt, alla dagar1. Oavsett om du har ett enda kontor eller hundratals kontor runt om i världen kan du skydda dina investeringar med denna enkla och flexibla metod.

Livstidsservice
Skydda din investering med en begränsad livstidsservice, som innebär grundläggande maskinvaruservice (reparation eller utbyte) för vissa Dell Networking-produkter under hela den tid som du äger produkten.

Dell Financial Services
Dell Financial Services erbjuder ett brett utbud av avtal som gör det enkelt och prisvärt att skaffa ny teknik. Om du vill veta mer om hur finansiering kan hjälpa dig att maximera avkastningen och sänka den totala ägandekostnaden kontaktar du din kontoansvarige hos Dell eller en DFS-representant.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.