Var god vänta...

DELL Networking S6000-ON DNOS9

Förstasidan / DELL Networking S6000-ON DNOS9
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
DELL Networking S6000-ON DNOS9 (210-AEJB)

DELL Networking S6000-ON DNOS9

Artikelnr:
210-AEJB
Beskrivning

Utformad för prestanda
Dell Networkings switchteknik möjliggör enastående produktivitet för virtualiserade datacenter och molntjänster. Det stora urvalet switchar i S-serien omfattar 10/40G S6000 med hög densitet, en kompakt top-of-rack-switch med fullständiga L2/L3-funktioner, inklusive DCB-stöd (Data Center Bridging) och VLT (Virtual Link Trunking).
Utformade för prestanda

- Ökad flexibilitet för konfigurering av 32 x 40 GbE-portar eller 96 x 10 GbE- plus 8 x 40 GbE-portar
- Låg latens med enastående prestanda och hög densitet med maskin- och programvarubaserad redundans
- DCB för tillförlitlig och högpresterande Ethernet i stora datacenternätverk
- Smidiga anslutningsmöjligheter och arbetsflöden mellan fysiska och virtuella resurser med åtgärder på fysiska och virtuella resurser med flerpartsarrendering
- Stöd för nätverksvirtualisering med VXLAN Gateway-maskinvara inbyggd i switchen
- Integrerad automatisering, skript och pogrammässig hantering för förbättrad nätverksflexibilitet i virtualiserade miljöer.

Utvecklade för flexibilitet
Switchar i Dell Networking S-serien erbjuder produkter som gör att du kan hitta en lösning som passar perfekt för just dina behov.
- Leverera mångsidighet med linjehastighet och portdensiteter från 48 x 1/10Gb Base-T-portar med linjehastighet i S4820T-switchar till 32 x 40 GbE-portar i S6000
- Skala upp snabbt med den effektiva stackning som tillhandahålls av produkterna i S-serien, inklusive S4810/S4820T/S5000-plattformar (10/40Gb)
- Med industrianpassade och funktionsrika operativsystem för maximal tillförlitlighet och drifttid
- Fullt stöd för iSCSI SAN-nätverk, inklusive stöd för DCB.

Byggd för kostnadseffektiv driftsättning
Utvalda hanterade 10/40 Gbit-switchar i S-serien understöds av Dell Open Automation Framework, som är en uppsättning samordnade verktyg för nätverkshantering som kan användas tillsammans eller oberoende av varandra för att tillhandhålla ett flexibelt, tillgängligt och hanterbart nätverk och samtidigt bidra till att minska driftskostnaderna.

Open Automation Framework utnyttjar möjligheterna i Dell FTOS-programvaran för att införliva nätverksautomatisering i virtuella datacentermiljöer. På så sätt kan switchar i S-serien effektivt utföra åtgärder och anpassas utifrån förändringar i de krav tillämpningen ställer.

Networking-tjänster och support

Utvärdering av nätverkstopologi
Är ditt nätverk komplicerat och felkonstruerat? Dell kan utföra en detaljerad nätverksutvärdering för att visa designfel och ge dig råd om arkitekturer för framtiden. Du får en detaljerad rapport med information om anslutna enheter, relationer mellan flera enheter, nätverkstopologier samt potentiella säkerhetshot. Kontakta Dell om du vill ha mer information.

Utvärdering av nätverksprestanda
Fungerar nätverket långsamt? Låt Dell göra en ingående analys för att utvärdera latens och prestanda i nätverket för specifika servrar och program. Du får detaljerade rapporter och åtgärdsplaner när analysen har slutförts. Kontakta Dell om du vill ha mer information.

Driftsättningstjänster
Det kan vara svårt att konfigurera nätverksprotokoll och nätverksprinciper. Dell-certifierade nätverksexperter kan konfigurera och optimera din nya maskinvara från distans eller på plats. Dell kan också koppla ihop befintliga nätverksinfrastrukturer från Cisco, HP, Juniper och andra. Låt Dell samla allt i en och samma lösning. Lägg till driftsättningstjänster till ditt inköp av maskinvara.

Fjärrkonsulttjänst
Finns det tillfällen när du behöver lite mer teknisk hjälp? Certifierade experter finns tillgängliga för att diskutera nätverksdesign eller hjälpa dig att lösa problem som hör till det kabelanslutna eller trådlösa nätverket. Ring Dell för att tala med certifierade nätverksexperter.

Dell ProSupport
Välj Dells förstklassiga supporttjänst, ProSupport, om du vill ha tillgång online och via telefon till kompetenta tekniker baserade i din egen region, dygnet runt, alla dagar. Oavsett om du har ett enda eller hundratals kontor runt om i världen kan du skydda dina investeringar med denna enkla och flexibla metod.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.