Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här

Var god vänta...

DELL Latitude 7204 11_6_ M-5Y10C

Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
DELL Latitude 7204 11_6_ M-5Y10C 4GB 128GB W7P (7202-5178)

DELL Latitude 7204 11_6_ M-5Y10C
4GB 128GB W7P

Artikelnr:
7202-5178
Expertrecensioner: 15 recensioner
  • Skärmstorlek 11,6"
  • Upplösning 1366 x 768 pixels
  • Vikt 1,6Kg
  • Mobilt bredband Nej
  • OS Windows 8.1 Pro
  • Kapacitet 128GB
Beskrivning

Du arbetar hårt. Det gör även din Rugged.
Prestanda du kan räkna med: Du har allt du behöver för att genomföra dina projekt med kraftfulla, effektiva Intel® Core™ M processorer och upp till 512 GB snabb och tillförlitlig SSD-lagring.

Längre batteritid: Med Surfplattan Latitude 12 Rugged kan du arbeta hela dagen på fältet. Som tillval finns även dubbla batterier som kan bytas under drift, vilket gör att du aldrig behöver stänga några program under ett batteribyte.

Verktyg för de tuffaste situationerna.
Testade för hårda krav: Oavsett om du jobbar på en oljeplattform, ett kalkbrott eller på en militärbas kan du vara säker på att surfplattan Dell Latitude 12 Rugged har testats för extrema miljöer och klarar uppgiften med MIL-STD-810G- och IP-810G-klassning. Dessutom har insidan av enheten fått en HZO®-beläggning som skyddar surfplattan från vatten, regn och andra miljöfaktorer.

Utrustad för verkligheten: Förbli produktiv även i extrema situationer med ett omfattande ekosystem av alternativ som dockningsstationer för skrivbord och fordon eller tangentbord i fullstorlek med IP-65-klassning som skyddar mot vatten och damm.

Koppla upp dig var som helst: Håll dig uppdaterad och uppkopplad var som helst med 802.11ac Wi-Fi, mobilt bredband som tillval och dedikerad GPS.

Säkerhet du kan lita på
Med samma skydd som erbjuds för Latitude- och Optiplex-serien kan du känna dig trygg i vetskapen att viktiga data inte hamnar i orätta händer.
- Skydda dina data mot skadlig programvara på alla typer av enheter, på externa medier och i molnet med Dell Data Protection | Encryption. DDP | E installeras direkt på fabriken och gör det möjligt för IT-administratörer att enkelt upprätthålla regelefterlevnaden med hjälp av central fjärrhantering av krypteringspolicyer.
- Se till att endast behöriga användare har tillgång till dina data med autentiseringsalternativ som FIPS 201-certifierat smart card, fingeravtrycksläsare och kontaktlös smart card-läsare.
- Användaruppgifter lagras säkert med FIPS 140-2-certifierad TPM. Dell ControlVault ger ytterligare en säkerhetsnivå för maskinvaran genom att isolera lösenord och inloggningsuppgifter på ett separat styrt chip.

Enkel hantering
Kompletta hanteringsmöjligheter med Dell Client Command Suite. Fabriksinstalleras med Dell Command | Update och gör det enkelt för användare att hitta och hämta uppdateringar.

Dessutom installeras Dell Command | Update direkt på fabriken för att göra det enkelt att anpassa inställningar för strömförsörjning och batteri. Med läget för utökad batteritid kan användarna använda enheten längre med ett enda klick genom att minska antalet energikrävande maskinvaruprocesser. Fjärrhantera surfplattorna med tekniken Intel® vPro™ som finns som tillval, plus Dells unika funktioner för out of band-hantering av BIOS som kan användas för flera olika system samtidigt.

Enastående tillförlitlighet
Surfplattan Dell Latitude 12 Rugged utsätts för omfattande tester för se till att den ger hög tillförlitlighet även i de mest krävande miljöer.
Den är byggd för att klara tuffa tag och användas inom militären, industrin och på fältet. Hållbarheten säkerställs genom oberoende testning enligt MIL-STD – 810G och IEC-kapslingsklassning
Pekskärmen med Corning Gorilla Glass ger perfekt bild med minskade reflektioner, multipekfunktion som kan användas med handskar samt oöverträffad hållbarhet.
Du kan även välja till avancerad Dell ProSupport dygnet runt alla dagar för att minimera eventuella avbrott.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.