Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här

Var god vänta...

DELL Headset USB Dell UC300

Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
DELL Headset USB Dell UC300 (520-AAGV)

DELL Headset USB Dell UC300

Artikelnr:
520-AAGV
EAN:
5397063620548
  • Typ Wired Headphone
Beskrivning

Rent och klart ljud plus komfort och bekvämlighet
Dell Pro-stereoheadsetet är en bekväm och lättanvänd kommunikationslösning med kristallklar ljudkvalitet. Dell Pro-stereoheadsetet är designat för bättre samtalskvalitet under konferenssamtal, presentationer, säljsamtal och annat. Det här USB-headsetet är bara att koppla in och använda, och det är kompatibelt med populära kontorskommunikationsprogram.

Optimerat för kristallklart ljud
Dell Pro-stereoheadsetet innehåller teknik från Jabra och är optimerat för kristallklar ljudkvalitet med UC-program (Unified Communications) som Microsoft Office Communicator, Microsoft Lync, Avaya och Cisco. Eftersom headsetet bara är att koppla in och använda med UC-program, kan du bara ta ut det ur förpackningen och börja kommunicera direkt.

Designat för komfort och flexibilitet
Den här lätta enheten är stoppad med ett överdrag i imiterat läder på huvudbandet och öronmuffarna, så den är bekväm att ha på sig även under långa samtal. De justerbara öronmuffarna och den böjliga mikrofonarmen går att anpassa efter individen och ger en tydligare röståtergivning.

Lätt att använda och bara att koppla in
Det är inte svårare att komma igång med Dell Pro-stereoheadsetet än att koppla in det i en USB-port. Bekymmersfritt plug and play paras med lättbegripliga kontroller, så installationen är helt smärtfri.

Samtalsreglage på sladden
En enhet för reglering av samtalet sitter på sladden, så de vanligaste justeringarna finns nära till hands. Det finns ett volymreglage, en knapp för att svara och avsluta samtal och en knapp för att stänga av mikrofonen, så du kan föra samtal utan att någonsin röra tangentbordet eller musen.

Brusreducerande mikrofon för tydligare samtal
Dell Pro-stereoheadsetet är designat för att fungera även på bullriga kontor. Den brusreducerande mikrofonen reducerar oönskade bakgrundsljud, medan öronmuffarna gör det enklare att höra motparten tydligt även med mycket ljud runt omkring.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.