Var god vänta...

DELL E515dn D/S/K/F

Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
DELL E515dn D/S/K/F (210-AEHE)

DELL E515dn D/S/K/F

Artikelnr:
210-AEHE
EAN:
5397063623044
Expertrecensioner: 3 recensioner
  • Typ Laser
  • Multifunktion Ja
  • Färg Nej
  • USB Ja
  • Ethernet Ja
  • Wi-Fi Nej
  • Mobile Print Ja
  • Utskriftshastighet färg 0ppm
  • Svart/vit utskriftshastighet 26ppm
  • Mediastorlek A4
Beskrivning

Designad för komfort
För extra komfort levereras Dells multifunktionsskrivare E515dn med förbättrade enklicksfunktioner som är perfekta för dina dagliga utskrifts- och bildinläsningsbehov.
- Enkel installation: Kom igång med skrivaren på enklast möjliga sätt med Dell Printer Easy Installer.
- Delad skrivare: Tack vare Ethernet-anslutningen kan du på ett bekvämt sätt göra skrivaren tillgänglig för andra.
- Effektivitet på ett enkelt sätt med Dell Printer Hub: Med ett enda intuitivt gränssnitt för alla dina utskriftsbehov förenklar du din datoranvändning och slipper onödiga ikoner. Denna allomfattande, kompletta lösning integrerar grundläggande skrivarfunktioner och molnanslutning för enkel dokumenthantering och skrivarkontroll.
Upplev enkelheten med:
Ett klick för att uppdatera skrivarens firmware och annan programvara
Ett klick för att välja anpassade skanningsgenvägar
Ett klick för att få tillgång till molnlösningen Dell Document Hub som också omfattar en molnbaserad optisk teckenigenkänning som konverterar inskannade bilder till redigerbara och sökbara filer.
- Håll igång systemet med automatiska varningar: Med Dell Printer Hub kommer du att få automatiska aviseringar när uppdateringar blir tillgängliga eller när tonern börjar ta slut. Tonerbeställningar sker praktiskt genom direkt åtkomst till kompatibla produkter. För att minska underhållet levereras E515dn med en enda fixeringsenhet som utformats att hålla under hela skrivarens livslängd.

Smidig multikörning
Grundläggande och användarvänliga funktioner som gör det möjligt att skriva ut, skanna, kopiera och faxa, vilket ger din arbetsgrupp ökad mångsidighet och produktivitet.
- Pappershantering utan trassel: Faxa, skanna eller kopiera upp till 35 sidor "hands-free" med den automatiska dokumentmataren (ADF) och sänk din pappersförbrukning med upp till 50 % med automatisk, tvåsidig utskrift. E515dn har också ett robust kassettpappersfack som hjälper till att hålla papperen dammfria.
- Förbättrade kopieringsfunktioner: Knappen för ID-kopiering gör att du kan kopiera båda sidorna av ett ID-kort till en och samma sida av papperet.

Mervärde
Känn dig trygg och spara pengar med en tillförlitlig multifunktionsskrivare med miljömedveten design.
- Spara mer: Den svarta tonerkassetten med hög kapacitet (tillval) gör det möjligt att skriva ut upp till 2 600 sidor. För optimala utskriftsresultat, använd alltid originaltoner från Dell.
- Miljövänlig utformning: E515dn uppfyller kraven från de senaste föreskrifterna och miljöstandarderna, däribland ENERGY STAR® -certifiering och RoHS-kompatibilitet (Restriction of Hazardous Substances). Den här skrivaren stöder även utskrift på återvunnet och återvinningsbart material och klorfritt papper.

Dra nytta av omfattande tjänster
Minimera antalet driftavbrott och driv din verksamhet på smidigt sätt med oöverträffad support från Dell.

Tillförlitlig support
: Få teknisk support för alla utskriftsproblem via telefon eller online under den ettåriga begränsade maskinvaruservicen. Dra också nytta av ett års förhandsersättning av felaktig produkt efter fjärrdiagnostik.

Förlängt skydd
: Förläng ditt skydd genom att välja begränsad maskinvaruservice i 2, 3, 4 eller 5 år (tillval).

Ytterligare supportalternativ
: Som tillägg till din ettåriga begränsade maskinvaruservice och den ettåriga förhandsersättningen av felaktig produkt efter fjärrdiagnos kan du välja till direkt support dygnet runt, alla dagar, med Dell ProSupport-servicealternativ.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.