Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här

Var god vänta...

DELL DellOpti 3040 MFF Core

Förstasidan / Datorer / Datorer / Stationära Datorer / DELL DellOpti 3040 MFF Core
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
DELL DellOpti 3040 MFF Core i3 6100T 4GB 128GB SSD Intel HD 530 WLAN _ BT NDC Kb Mouse MUI W10Pro 1YNBD (7MTNY)

DELL DellOpti 3040 MFF Core
i3 6100T 4GB 128GB SSD Intel HD 530 WLAN _ BT NDC Kb Mouse MUI W10Pro 1YNBD

Artikelnr:
7MTNY
EAN:
5397063916993
  • Processor Intel Core i3-6xxx
  • Antal processorer 1
  • HDD 0GB
  • SSD / Flash 128GB
  • Minne 4GB
  • OS Windows 10 Pro
  • Modell Dell Optiplex 3000-series
Beskrivning

Liten men stark
Kraftfull och effektiv: Med 6:e generationens Intel® Core™ processorer

Kör flera program samtidigt utan problem: Upp till 16 GB DDR3-minne för problemfritt arbete med flera program.

Stöd för två skärmar DisplayPort, HDMI och VGA-anslutning som tillval gör att du kan få bättre överblick över dina arbetsuppgifter.

Smidig hantering
Världens mest hanterbara: Ändra BIOS-inställningar och konfigurera systemen med den flexibilitet som organisationen behöver.

Du har kontrollen: De kostnadsfria verktygen i Dell Client Command Suite möjliggör flexibel och automatiserad konfiguration av BIOS och systeminställningar.

Finns systemen på en annan plats? Inga problem: Fjärrhantera dina datorer med tekniken Intel® vPro™ som tillval och Dells unika funktioner för out-of-band-hantering av BIOS.

Alltid optimal prestanda: Få automatiska meddelanden om uppdateringar från fabriksinstallerade Dell Command | Update.

För organisationer av alla storlekar: Dell KACE System Management-lösningar finns tillgängliga för de mest krävande IT-hanteringsbehoven.

Den bästa säkerheten direkt vid leverans
Världens säkraste stationära datorer är utrustade med Dells maskinvara och programvara för dataskydd samt ytterligare funktioner som tillval.

Centraliserad fjärrhantering: Uppfyll krav och bestämmelser direkt vid leverans och skydda data på alla enheter med Dell Data Protection | Encryption.

Autentiseringsalternativ: Se till att endast behöriga användare har tillgång till dina data med FIPS 201-certifierade smart card- och fingeravtrycksläsare eller kontaktlösa smart card-läsare.

Säker lagring av användaruppgifter: FIPS 140-2-certifierad TPM och Dell ControlVault lägger till ytterligare ett lager maskinvarusäkerhet genom att isolera lösenord och inloggningsuppgifter på ett separat styrt maskinvarubaserat chip.

Stoppa avancerad skadlig programvara: Dell Data Protection | Protected Workspace kör program i en virtuell behållare och återställer en säker miljö på bara 20 sekunder.

Säkerhet med en enda konsol: Dell Data Protection | Endpoint Security Suite erbjuder omfattande skydd, autentisering, åtkomsthantering och kryptering – allt hanterat centralt.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.