Var god vänta...

DELL Collect and Return Service

Förstasidan / Datorer / Service & Support / Service & Support / DELL Collect and Return Service
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
DELL Collect and Return Service - Utökat serviceavtal - material och tillverkning - 2 år ( andra/ tredje året ) - hämtning och retur - för Vostro 3800, 3900, 3902 (890-19373)

DELL Collect and Return Service
Utökat serviceavtal - material och tillverkning - 2 år ( andra/ tredje året ) - hämtning och retur - för Vostro 3800, 3900, 3902

Artikelnr:
890-19373
Beskrivning

Om ett fel uppstår i systemet och det inte kan lösas på distans så hämtar, reparerar och returnerar Dell systemet. Dell står för alla kostnader för hämtning och retur av systemet, men ber dig att tillhandahålla en kartong och förpacka systemet noggrant innan det skickas.

-Tjänsten är tillgänglig måndag till fredag under lokal kontorstid.
-Underhåll
-Fysisk
-Reservdelar och arbete
-Med Dells hämta/lämna-service hämtar, reparerar och returnerar Dell systemet vid ett eventuellt fel. Detta sker efter att supportproceduren har slutförts, med problemdiagnos via webbplatsen eller telefon (under serviceavtalets giltighetstid).
-Felsökning. Reparation. Byte av reservdelar. Utbyte. Telefonsupport. Webbsupport.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.