Var god vänta...

DELL Alienware Vindicator - Notebook-väska - 14"

Förstasidan / Datorer / Tillbehör / Bärväskor / DELL Alienware Vindicator - Notebook-väska - 14"
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
DELL Alienware Vindicator - Notebook-väska - 14" (460-BBKL)

DELL Alienware Vindicator - Notebook-väska - 14"

Artikelnr:
460-BBKL
EAN:
5391515850781
  • Storlek 14"
  • Type Sleeve
  • Color Black
Beskrivning

En ny rustning
Alienware Vindicator tunn bärväska ger din bärbara dator en smidig profil samtidigt som den ger skydd och bärbarhet.
- Tåligt skydd: Med en ytterkonstruktion av väderbeständig nylon med hög densitet och ett ordentligt vadderat innerfack för den bärbara datorn är systemet utan tvekan väl skyddat i sin nya rustning.
- Lämna ett bestående intryck: Med ett rent, modernt utseende, smidig profil och en ikonisk men ändå framåtsträvande ny Alienware-industridesign lämnar Vindicator tunn bärväska ett bestående intryck vart du än tar den med dig.

Hållbar och flexibel:
Med en exteriör av väderbeständig nylon med hög densitet är Vindicator tunn bärväska utformad för att hjälpa dig att skydda ditt system mot naturens krafter.

Dubbelt försvar:
Det invändiga facket i Vindicator tunn bärväska är kraftigt vadderat, vilket ger skydd samtidigt som det förhindrar att datorn får skrapmärken och repor.

Öppna och stäng väskan:
Vindicator tunn bärväska kan öppnas till 90 graders vinkel så att du alltid snabbt kan komma åt ditt system.

Välj din stil:
Oavsett om du bär den tunna väskan över axeln med den vadderade axelremmen som inte glider eller om du gör om den till en portfölj genom att ta bort axelremmen och använda de undanstoppningsbara handtagen, ger Vindicator tunn bärväska elegant komfort och stil.

Elegant och modern:
Med en ytterkonstruktion av väderbeständig nylon med hög densitet och en kraftigt vadderad insida är Vindicator tunn bärväska designad med minimala linjer. Tillsammans med den tunna profilen får den garanterat andra att vända på huvudet.

Onekligen bekant, slående unik:
Med ikonisk mattsvart Alien-logotyp på framsidan och Alienwares logotyp på baksidan kombinerar Vindicator tunn bärväska ett stolt arv med ny stil.

Mobile Edges livstidsgaranti
Mobile Edge garanterar den ursprungliga köparen att företagets väskprodukter är fria från tillverkningsfel. Om Mobile Edge efter att ha inspekterat produkten finner att den är behäftad med material- eller tillverkningsfel, kommer de att reparera eller byta ut den utan kostnad (förutom kostnaden för frakten av produkten till Mobile Edge). Denna garanti täcker inte skador till följd av olyckshändelser, felaktig användning, felaktigt underhåll eller modifiering och ger heller ingen ersättning för oförutsedda eller indirekta förluster. Mer information finns på mobileedge.com/warranty-returns.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.