Var god vänta...

DELL Alienware Vindicator Messenger Bag

Förstasidan / Datorer / Tillbehör / Bärväskor / DELL Alienware Vindicator Messenger Bag
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
DELL Alienware Vindicator Messenger Bag - Notebook-väska - 17" - svart (460-BBKJ)

DELL Alienware Vindicator Messenger Bag
Notebook-väska - 17" - svart

Artikelnr:
460-BBKJ
EAN:
5391515850750
  • Storlek 17"
  • Type Messenger
  • Color Grey
Beskrivning

Pigg på det mesta. Redo för alla sammanhang.
Alienware Vindicator Messenger-väska, som är utformad för att skydda din 14- eller 17-tums bärbara dator, erbjuder maximal flexibilitet utan att ge avkall på bekvämligheten.
- Skydda din utrustning: Med en hållbar utsida av nylon med hög densitet och en vädertålig, halkfri undersida som ger extra trygghet är din utrustning väl skyddad.
- Bekvämlighet utan kompromisser: En justerbar, vadderad axelrem som inte glider ger komfort och stöd samtidigt som den ventilerade, förstärkta och vadderade baksidan ger den luftcirkulation som krävs för att hålla dig sval och bekväm när du är i rörelse.
- Stil och funktion: Den eleganta designen omfattar ett vadderat huvudfack med en löstagbar insats som gör att väskan passar en bärbar dator på 14 eller 17 tum samtidigt som det finns gott om utrymme för alla dina tillbehör och prylar.

Tåligt skydd:
Den flexibla, väderbeständiga klaffen skyddar datorn och tillbehören samtidigt som den anpassar sig efter din kropp och ger maximal flexibilitet för dina enheter och tillbehör när du är på språng.

Styrka och hållbarhet:
Med en hållbar utsida av nylon med hög densitet och en vädertålig, halkfri undersida som ger extra trygghet har Vindicator Messenger-väskan både muskler och styrka.

Formgiven för att vara flexibel:
Messenger-väskan är tillverkad av samma hållbara material som de andra Alienware Vindicator-väskorna och har samma fördelar när det gäller styrka och användbarhet, men den har även den extra fördelen att kunna anpassa sig efter kroppen när du rör dig.

Den nya standarden när det gäller komfort och design
- Det bästa från olika världar: Vindicator Messenger-väskan kombinerar det bästa av det du söker i en och samma väska: komfort genom flexibilitet och skydd och hållbarhet tack vare en nylonutsida med hög densitet, allt i en snygg och urban stil. Väskan har också ett handtag på ovansidan så att du kan bära din utrustning lika enkelt i handen som över axeln.
- Bevisat godkänd: Med den ikoniska mattsvarta Alien-logotypen på framsidan och med omvända blixtlås som har Alienware ingraverat, signalerar Vindicator Messenger-väskan ett väl etablerat anseende samtidigt som den ger prov på den nya, moderna Alienware-industridesignen med enastående stil.

Anpassningsbar:
Med en löstagbar insats som gör att antingen en 14- eller en 17-tums bärbar dator kan säkras i det vadderade huvudfacket, erbjuder Vindicator Messenger-väskan maximal flexibilitet för dina datorer och tillbehör när du är på språng. Den särskilda vadderade fickan för surfplattor håller även mindre elektronik i säkert förvar.

Skenet bedrar:
Vindicator Messenger-väskan gör att du enkelt hittar det du söker med flera extra fack och fickor för tillbehör, dokument, kablar och andra prylar. Väskans öppning är dessutom bredare än dess botten, vilket innebär att du ser exakt vad som finns inuti och kommer åt det du behöver snabbt.

Håll utrustningen skyddad:
Tillsammans med de många fickorna och facken, hjälper en medföljande Alienware-påse för nätadaptern och ett utrymme där du kan stoppa undan ditt spelheadset till med att att hålla ordning på alla dina prylar och skydda dem från onödiga skrapmärken och repor.

Mobile Edges livstidsgaranti
Mobile Edge garanterar den ursprungliga köparen att företagets väskprodukter är fria från tillverkningsfel. Om Mobile Edge efter att ha inspekterat produkten finner att den är behäftad med material- eller tillverkningsfel, kommer de att reparera eller byta ut den utan kostnad (förutom kostnaden för frakten av produkten till Mobile Edge). Denna garanti täcker inte skador till följd av olyckshändelser, felaktig användning, felaktigt underhåll eller modifiering och ger heller ingen ersättning för oförutsedda eller indirekta förluster. Mer information finns på mobileedge.com/warranty-returns.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.