Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här

Var god vänta...

DELL 3Y NBD TO 3Y

Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
DELL 3Y NBD TO 3Y PS 4H MC (890-13869)

DELL 3Y NBD TO 3Y
PS 4H MC

Artikelnr:
890-13869
Beskrivning

Oplanerade driftstopp innebär förlorad produktivitet och ofta även förlorade intäkter.Om du vill minska återställningstiden från dagar till timmar erbjuder Dell akutsupport som alternativ med Dell ProSupport.Akutsupport är Dells snabbaste lösningsalternativ, där kunderna kan välja mellan responstider på 2, 4, eller 8 timmar för service på plats med reservdelar och/eller arbete. Dells beprövade och tillförlitliga process för akutsupport hjälper kunderna att snabbt komma igång igen.

- Service på plats inom 2, 4, eller 8 timmar för reservdelar och/eller arbete.
- Underhåll
- Fysisk
- Reservdelar och arbete
- Akutsupport är Dells snabbaste lösningsalternativ. I akutsupport ingår alla fördelarna med ProSupport, t.ex. en enda kontaktpunkt samt åtkomst till mycket kunniga tekniker dygnet runt, året runt. Utöver detta ingår också snabbare service på plats med reservdelar och arbete, med möjlighet för kunden att själv ange allvarlighetsgrad för problemet (1, 2 eller 3), statusuppdateringar som håller dig uppdaterad kontinuerligt, samt omedelbara utsändningar i samband med felsökning av problem som du klassificerar som allvarlighetsgrad 1.
- Felsökning, reparation, byte av reservdelar, telefonsupport, webbsupport.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.