Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här

Var god vänta...

DELL 23 Touch Monitor | P2314T

Förstasidan / Datorutrustning / Bildskärmar / Bildskärmar / DELL 23 Touch Monitor | P2314T
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
DELL 23 Touch Monitor | P2314T - 58.4cm(23") Black EUR / 3Yr Premium Panel Exchange Service (210-AEUI)

DELL 23 Touch Monitor | P2314T
58.4cm(23") Black EUR / 3Yr Premium Panel Exchange Service

Artikelnr:
210-AEUI
EAN:
4058154019252
Expertrecensioner: 15 recensioner
 • Skärmstorlek 23"
 • Widescreen Ja
 • Upplösning 1920 x 1080 pixels
 • Typ LED
 • DVI Nej
 • VGA Ja
 • HDMI Ja
 • DisplayPort Ja
 • Pekskärm Ja
 • Högtalare Nej
 • 3D Nej
 • Thunderbolt Nej
 • USB-C Nej
Beskrivning

Engagerande pekupplevelse
Arbeta smart och ha omedelbar tillgång till ditt material med en pekskärm från DellTM som är optimerad för Windows 8.
- Styr datorn med två händer med den fantastiska pekfunktionen som registrerar tio beröringspunkter samtidigt så att du kan styra program och spel snabbt och effektivt på hela den släta skärmen, som har glas från kant till kant.
- Bildskärmens kvalitet visar sig verkligen i den förbluffande skärpan och de sylvassa detaljerna i full HD-upplösning (1 920 × 1 080), den utmärkta bildkvaliteten med djup svärta och ljust vitt, det dynamiska kontrastförhållandet 8 000 000:1 , de ryckfria, följsamma övergångarna tack vare den snabba svarstiden (8 ms grått till grått) och ljusstyrkans på upp till 270 cd/m2 .
- Samarbeta mer tack vare den extremt breda betraktningsvinkeln 178°/178° och få optimal kontroll över program och spel och program samtidigt som du njuter av den komfort det justerbara stativet skänker.

Enkla anslutningar
Förvandla bilder från en smartphone eller surfplatta till bländande bredbildsformat samtidigt som du laddar enheten via MHL-porten 3 och visar dess innehåll direkt på pekskärmen P2314T. De inbyggda VGA-, USB-, DP- och HDMI-portarna möjliggör dessutom effektiva anslutningar till en stor mängd kringutrustning.

VESA-kompatibilitet
Utforska andra VESA-kompatibla monteringsalternativ (tillval), däribland Dells bildskärmsarm (MSA14) eller ett kit för väggmontering (båda alternativen säljs separat) för ännu mer flexibilitet.

Perfekt för hemmet och kontoret
P2314T passar perfekt både för arbete och lek och är designad för underhållning och surfning på ett XPS-system i hemmet eller för multimedieprogram och grupprojekt på kontoret på system från Dell som Latitude eller OptiPlex samt för handhållna mobila enheter.

Du kan t.ex. ansluta en smartphone eller surfplatta till MHL-porten så att de övriga i din arbetsgrupp kan samlas och se den senaste appen som du har tagit fram på en stor, 23-tums bildskärm med ultrabred visningsvinkel.

Tillförlitlig och effektiv
Om du behöver en bredbildsskärm med pekfunktion som är designad för att hålla kan Dell erbjuda 23-tumsskärmen P2314T med 23 tums visningsyta, effektiva prestanda och långsiktig tillförlitlighet.
- Tre års begränsad maskinvarugaranti 4 och avancerad utbytesservice
- Premium Panel-garanti
- Uppfyller de senaste föreskrifterna och miljöstandarderna, däribland ENERGY STAR® , EPEAT® Gold och TCO Certified Displays

Energimedveten utformning
P2314T håller elkostnaderna nere: den förbrukar bara 17 W vid normalt bruk och mindre än 0,5 W i aktivt avstängt läge . Med funktionen PowerNap kan du dessutom dämpa skärmen till dess lägsta ljusstyrka eller försätta den i viloläge när den inte används.

Komplettera din bildskärm från Dell
Tjugotretumsskärmen P2314T från Dell är bara början. Ta en titt på de här utmärkta tillbehören innan du slutför köpet.

Service
Känn dig trygg tack vare Dells begränsade maskinvarugaranti och Premier Panel-garanti.

Begränsad maskinvarugaranti:
Eftersom den har tre års begränsad maskinvarugaranti och vi erbjuder avancerad utbytesservice kan du tryggt köpa Dells 23-tumsskärm P2314T.

Premium Panel-garanti:
Dells Premium Panel-garanti innebär att vi byter ut skärmen under den begränsade maskinvarugarantins giltighetsperiod om du hittar så mycket som en defekt bildpunkt.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.