Var god vänta...

DELL 1220 Projector

Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
DELL 1220 Projector (210-ADNG)

DELL 1220 Projector

Artikelnr:
210-ADNG
EAN:
5397063620913
  • Typ Video Converter
Beskrivning

Här börjar den imponerande presentationen.
DellTM -projektorn 1220 hanterar vardagliga krav med sina flexibla anslutningsmöjligheter och tillförlitliga prestanda.
- Kompatibel, flexibel och bekväm: Montera projektorn i taket eller anslut till flera slags enheter som en notebook, Chromebook eller surfplatta.
- Skarpa bilder: Fånga publikens intresse med formaterad text och livfulla bilder i olika ljusförhållanden, t.ex. i klassrum med naturligt ljus eller på kontor utan rullgardiner för fönstren.
- Tillförlitliga prestanda: Du kan räkna med tillförlitliga prestanda dag efter dag tack vare den stabila konstruktionen, långa livslängden och garantierna.

Inga anslutningar saknas
Dell-projektorn 1220 har en mängd portar så att du kan ansluta och projicera från ett stort antal olika enheter.
- Flexibla anslutningsmöjligheter: Anslut 1220 enkelt till notebooks, surfplattor och handhållna enheter via en HDMI- och VGA-port.
- Fler portar, fler möjligheter: Dina presentationer sticker ut med in- och utportar för ljud som ansluts till ditt externa ljudsystem. En RCA-kontakt för kompositvideo möjliggör enkla analoga anslutningar.
- Lätt att flytta: Anpassa tempot i bildvisningen och volymen på tvåwattshögtalaren på distans med en fjärrkontroll.

Fånga publikens intresse.
Dell-projektorn 1220 fungerar lika bra på kontoret som i klassrummet, och det i olika ljusförhållanden, så att bilden alltid är klar och vacker.
- Mångsidig projicering: Håll häftiga presentationer som riktigt sjuder av liv, oavsett hur ljust det är på platsen, med en lampa på 2 700 ANSI-lumen (max).
- DLP® -teknik: Tack vare DLP® -tekniken är bilden alltid ljus och klar, även om lamporna är tända.
- Tillförlitliga prestanda: 1220 levererar skarpa detaljer, snygg text och fantastiska bilder med kontrastförhållandet 2 200:1 och inbyggd SVGA-upplösning (800 × 600).

Tillförlitlig, helt enkelt.
Du kan räkna med att den gedigna designen och generösa garantin tillgodoser dina projektionsbehov under lång tid.

Effektiva funktioner:
Kostnadseffektiv projektion som du kan lita på tack vare att lampan håller i upp till 5 000 timmar i normalläge och 6 000 timmar i miljöläge.

Robust och säker:
Dell-projektorn 1220 har en robust konstruktion och två låsplatser som extra skydd.

Service:
Investeringen skyddas av ett års garanti på lampan och två år på projektorn.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.