Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här

Var god vänta...

CANON RÄKNARE P23-DTSC

Förstasidan / CANON RÄKNARE P23-DTSC
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
CANON RÄKNARE P23-DTSC (2495B001)

CANON RÄKNARE P23-DTSC

Artikelnr:
2495B001
EAN:
4960999538464
  • Typ Calculator
Beskrivning

Kraftfull och portabel räknare
Med hjälp av den här tolvsiffriga räknaren med utskrift i två färger kan du göra noggranna beräkningar var du än befinner dig. Den har en utskriftshastighet på 2,3 rader per sekund och tack vare att du kan skriva ut i två färger kan du välja att markera positiva tal i mörklila och negativa tal i rött.

Funktioner för skatteberäkning, affärsberäkning och valutaomvandling
Förenkla komplexa beräkningar och spara tid. Beräkna priser med eller utan skatt med de två praktiska knapparna för skatteberäkning. Räkna ut vinstmarginaler automatiskt och utan komplicerade formler med hjälp av knapparna för inköpspris, försäljningspris och marginal. Du kan även snabbt och lätt omvandla din egen valuta till någon annan valuta eller tvärtom med hjälp av de särskilda knapparna för valutaomvandling.

Allsidig och flexibel
Du kan kontrollera räknarens status direkt med knappen för kommandotecken. Andra fördelar är exempelvis en praktisk klocka och kalender samt knappar för beräkning av konstanter och teckenbyte. Separata omkopplare för decimaler, avrundning och antal poster underlättar vid användningen.

Stor LCD-display och knappsats
Trots att den är bärbar har P23-DTSC en förvånansvärt stor, uppåtvinklad LCD-display där du snabbt och lätt kan läsa av resultatet. Den rymliga knappsatsen med stora, slitstarka, färgkodade knappar inbjuder till snabb och problemfri inmatning.

Snygg silvermetallfärgad finish
Den här miniräknaren har en elagant silvermetall finish Den är både praktisk och tjusig och lämpar sig utmärkt för användning både på och utanför kontoret eller på resan.

Strömförsörjning med batteri eller via eluttaget
P23-DTSC är batteridriven och har en automatisk avstängningsfunktion som sparar batteri. Tack vare batteriindikatorn kan du räkna med tillförlitlig och avbrottsfri användning. Räknaren kan dessutom anslutas direkt till eluttaget via AD-11-adaptern som finns som tillval.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.