Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här

Var god vänta...

BROTHER MFC-L6800DW Mono Printer Duplex

Förstasidan / Datorutrustning / Skrivare & Skanner / Laser- & Bläckskrivare / BROTHER MFC-L6800DW Mono Printer Duplex
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
BROTHER MFC-L6800DW Mono Printer Duplex Wireless (MFC-L6800DW)

BROTHER MFC-L6800DW Mono Printer Duplex
Wireless

Artikelnr:
MFC-L6800DW
EAN:
4977766754057
Expertrecensioner: 3 recensioner
  • Typ Laser
  • Multifunktion Ja
  • Färg Nej
  • USB Ja
  • Ethernet Ja
  • Wi-Fi Ja
  • Mobile Print Ja
  • Utskriftshastighet färg 0ppm
  • Svart/vit utskriftshastighet 46ppm
  • Mediastorlek A4
Beskrivning

Maximera prestanda och minska utskriftskostnader
Mångsidig pappershantering ger dig möjlighet att utöka hela sortimentet med flera fack och sorteringsfack. Detta ger maximal effektivitet, eftersom mindre tid spenderas på att fylla på pappersfacken. Med tonerkassetter med hög kapacitet som tillval höjs produktiviteten och minskar samtidigt dina totala utskriftskostnader.


Bättre tillförlitlighet
Skapad för att hålla längre och möta kraven från hektiska arbetsmiljöer, har L6000 serien byggts om med robust kvalitet som är ännu mer motståndskraftig och slitstark.


Förbättrat arbetsflöde
L6000 serien introducerar en 80 arks dokumentmatare som stödjer snabb automatisk skanning och kopiering. Kombinerat med ett intuitivt och användarvänligt gränssnitt och stöd för flera molnbaserade tjänster, inklusive Dropbox och Google Drive.Hårdare säkerhet
I dagens affärsmiljöer förstår vi att verksamheter kräver de högsta nivåerna av säkerhet. För att möta dessa krav är L6000 serien aktiverad med Secure Function Lock 3.0, 802.1x och Internet Protocol Security (IPsec). Serien har också Print Archive, Secure Reset, Certificate Management och Near Field Communication (NFC) för säker användning och autentisering.

Flexibla utskriftslösningar från Brother
Vår L6000 serie är utformad för att sömlöst integrera och möta ditt företags behov. Kompatibel med en rad olika utskriftsmjukvara och tjänster, kan Brother Solutions anpassas efter dina krav och det gör det möjligt att maximera utskriftseffektiviten och minimera kostnaderna , specifikt anpassat för att möta dina krav.

Hårdare säkerhet
L6000 serien är miljömärkt med ett antal miljöstandarder bland annat tyska Blå Ängeln, nordiska Svanen och Energy Star. Som ett resultat hjälper det ditt företag att arbeta mer effektivt, men det är också mer energieffektivt, vilket minskar påve

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.