Var god vänta...

AVERMEDIA TV-Tuner AVerTV Mobile 510

Förstasidan / Datorutrustning / Datorkomponenter / Grafikkort & TV-kort / AVERMEDIA TV-Tuner AVerTV Mobile 510
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
AVERMEDIA TV-Tuner AVerTV Mobile 510 for Android (61EW5100A0AD)

AVERMEDIA TV-Tuner AVerTV Mobile 510
for Android

Artikelnr:
61EW5100A0AD
EAN:
4710710677299
Expertrecensioner: 7 recensioner
  • Gränssnitt USB
  • GPU OTHER
  • DVI 0
  • VGA 0
  • HDMI 0
  • Displayport 0
  • Profile External
Beskrivning

Res med en TV i fickan.
AVerTV Mobile 510 är inte större än ett USB-minne. Anslut den till din Android smartphone eller tablet, och du har TV-program på din skärm sekundsnabbt.

Det är OK att gå offline.
Vi är aldrig långt från Internet dessa dagar. Ibland är det bra att låta dig gå offline för en stund. AVerTV Mobile kräver inte en Internet-anslutning. Njut av TV utomhus i sällskap med vänner! * DVB-T eller DVB-T2 signaler krävs

Gratis app på flera enheter.
AVerTV Mobile App är gratis och kan hämtas från Google Play. Appen känner automatiskt av DVB-T eller DVB-T2 signaler och skannar för kanaler i ditt område. Det stöder också EPG och tvåspråkigt ljud.

Förbättra omedelbart din mottagning.
I områden där signaler är svaga eller instabila, växla till dipolens high-gain antenn, och fördubbla din signalstyrka. Fäst antennen på en plan yta med sugkoppen eller kläm fäst den på om du är på resande fot.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.