Var god vänta...

ASUS ZenBook 3 Mini Docking

Förstasidan / Datorer / Tillbehör / Datortillbehör / ASUS ZenBook 3 Mini Docking
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
ASUS ZenBook 3 Mini Docking UX390UA/ T303UA/ T305CA (90NB0000-P00110)

ASUS ZenBook 3 Mini Docking
UX390UA/ T303UA/ T305CA

Artikelnr:
90NB0000-P00110
EAN:
4712900500257
  • Typ Docking / replikator
Beskrivning

Mindre storlek, fler anslutningar.
ASUS Mini Dock är en liten, lätt och behändig expansionsdocka. Den kopplas till enheten via en USB C-port, för att ge dig extra portar där du kan ansluta din kringutrustning. ASUS Mini Dock är den perfekta partnern att ta med på resan.

USB Type-C med många funktioner
ASUS Mini Dock har en väldigt mångsidig USB C-anslutning. Du kan snabbt och enkelt ladda externa enheter via USB C-porten, ansluta en bildskärm till HDMI-porten, för 4K UHD videouppspelning, samtidigt som du ansluter din kringutrustning till USB 3.0-porten.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.