Var god vänta...

ASUS VX24AH 23,8" IPS/5ms/Spkr 2560x1440/HDMI/D-Sub/300cd/m2

Förstasidan / Datorutrustning / Bildskärmar / Bildskärmar / ASUS VX24AH 23,8" IPS/5ms/Spkr 2560x1440/HDMI/D-Sub/300cd/m2
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
ASUS VX24AH 23,8" IPS/ 5ms/ Spkr 2560x1440/ HDMI/ D-Sub/ 300cd/ m2 (VX24AH)

ASUS VX24AH 23,8" IPS/ 5ms/
Spkr 2560x1440/ HDMI/ D-Sub/ 300cd/ m2

Artikelnr:
VX24AH
EAN:
4716659901150
Expertrecensioner: 4 recensioner
 • Skärmstorlek 24"
 • Widescreen Ja
 • Upplösning 2560 x 1440 pixels
 • Typ LED
 • DVI Nej
 • VGA Ja
 • HDMI Ja
 • DisplayPort Nej
 • Pekskärm Nej
 • Högtalare Ja
 • 3D Nej
 • Thunderbolt Nej
 • USB-C Nej
Beskrivning

Koncept för att skapa
Precision in i minsta detalj

Tänk större med 2550x1440 WQHD – med fyra gånger högre pixeldensitet än hos 720p! Nya premiumklassade VX24AH LED-skärmar i 16:9-bredbildsformat – med en panel som har 178° bred betraktningsvinkel för bättre produktivitet – öppnar för extra utrymme för multitasking med fler fönster och projekt på skärmen. ASUS-exklusiv SplendidPlus Video Intelligence Technology, QuickFit Virtual Scale och 100 % sRGB-återgivning – säkerställer verklighetstroget korrekta färger och bilder – för äkta "vad du ser är vad du får". Dual HDMI har ursprungligt stöd för WQHD – tillsammans med omgivningsdefinierande ljud via två 2 W-högtalare.

Verklighetstrogna bilder
Se bättre och bredare

VX24AH WQHD-bildskärm med utmärkta 2560 x 1440-bilder – samma som fyra gånger upplösningen hos standard 720p-paket. Det låter användare visa bilder med högre detaljnivå och göra mer med ett fönsterutrymme som är större än hos vanliga skärmar.

Gjord för arbete och spel

ASUS VX24AH har en ultrabred betraktningsvinkel på 178° i både horisontellt och vertikalt plan – vilket minimerar färgskiftningar på skärmen även när visad från extrema vinklar. Med en WQHD-skärm – njut av 77 % mer skrivbordsutrymme än en full HD-skärm för att sprida ut dina fönster och paletter. Den är dessutom ungefär 25 % skarpare än en generisk 24- tums full HD-skärm – och ger ultrajämn bildkvalitet tack vare 5 ms (GTG) responstid. Detta garanterar att du får en fördröjningsfri upplevelse i filmer och spel – där det senare känns mer levande med alla speldetaljer visade i äkta färger.

Flera olika anslutningar
Ursprungligt stöd för WQHD-innehåll

VX24AH innehåller flera olika anslutningsmöjligheter – såsom HDMI för ursprunglig WQHD – samt D-Sub för överföring av innehåll i full HD 1080p. HDMI-porten har även stöd för MHL – vilket låter dig använda MHL med HDMI-anslutning för att visa innehåll från mobilenheten på VX24AH och samtidigt ladda mobilenheten. Två inbyggda 2 W-högtalare ger kvalitetsljud för en fullständigt fängslande hemmabioupplevelse.

QuickFit Virtual Scale – så att du verkligen får vad du ser.

ASUS inkluderar sin exklusiva QuickFit Virtual Scale-funktion med VX24AH. Den gör att du kan förhandsvisa bilder och dokument på skärmen i verklig storlek innan utskrift. Den kan aktiveras via en snabbtangent på bildskärmen och fungerar som en guide för att visa och redigera foton i ursprunglig storlek.

Format som stöds:
- Dokument: A4, B5, Letter
- Foto: 8”x10”, 5”x7”, 4”x6”, 3”x5”, 2”x2”
- Rutnät: Justering:

Innovationer som höjer ribban
ASUS-exklusiv teknik för fantastisk bildkvalitet

Vi har höjt ribban genom att integrera en del av vår proprietära teknik i ASUS VX24AH – för att ge dig en äkta levande bildupplevelse. VX24AH innehåller nya SplendidPlus™ Video Intelligence Technology – som optimerar videor och bilder genom att förbättra färgens ljusstyrka, kontrast och skärpa. SplendidPlus™ har två nya lägen – Reading och Darkroom – i tillägg till Scenery-, Standard-, Theater-, sRGB- och Night View-lägen. Low-blue Light- och Flicker-free-teknik reducerar även ögontrötthet efter långvarig användning.

ASUS SplendidPlus™ Video Intelligence Technology bygger på en färgmotor som levererar 8 förinställda lägen – som därmed låter dig justera skärmen för att garantera korrekta färger och en färgåtergivning som bäst passar det som visas på skärmen. Du kan komma åt de olika lägena via en anpassad snabbtangent.

VX24AH är även utrustad med senaste ASUS-skärmteknik. ASUS EyeCare Technology. EyeCare-tekniken utnyttjar nya flimmerfri teknik som rensar ut distraherande flimmer på skärmen och ger en mer bekväm visningsupplevelse. EyeCare-teknik är även grunden för Reading- och Darkroom-lägen i SplendidPlus™; dessa profiler minskar effektivt mängden blått ljus och ger garanterat mindre ögontrötthet och hälsosammare ögon.

ASUS VividPixel Technology lägger till kristallklar och detaljrik bilder i VX24AH genom att förbättra bildkanter och minska brusspikar.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.