Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här

Var god vänta...

ASUS GF GT730-4GD3 PCI-E 3.0

Förstasidan / Datorutrustning / Datorkomponenter / Grafikkort & TV-kort / ASUS GF GT730-4GD3 PCI-E 3.0
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
ASUS GF GT730-4GD3 PCI-E 3.0 4GB DDR3 700MHZ DVI HDMI VGA IN (90YV06M0-M0NA00)

ASUS GF GT730-4GD3 PCI-E 3.0
4GB DDR3 700MHZ DVI HDMI VGA IN

Artikelnr:
90YV06M0-M0NA00
EAN:
4716659805625
  • Gränssnitt PCI Express 2.0
  • GPU nVidia
  • DVI 1
  • VGA 1
  • HDMI 1
  • Displayport 0
  • Profile Normal
Beskrivning

Rasande svalt vinner!

GT 730 är ett fantastiskt grafikkort från ASUS med högt värde! ASUS GT730-4GD3 är utrustat med GPU:n ASUS GT730-4GD3 och innehåller fantastisk teknik som du endast får från ASUS. Vi har inkluderat damskyddad fläkt för 25 % längre livslängd och utrustat kortet med våra exklusiva Super Allow Power-komponenter för överlägsen stabilitet. GT730-4GD3 innehåller dessutom vårt lättanvända inställningsverktyg - GPU Tweak. Använd detta till att krama sista droppen av prestanda från kortet och strömma ljudliga händelser på skärmen över internet i realtid!

Dammskyddad fläkt
25 % längre livslängd på grafikkortet

En unik fläktdesign avleder värme effektivt och förlänger samtidigt grafikkortets livslängs med 25 % genom förbättrat skydd mot damm och partiklar.

Super Alloy Power
Förbättrad hållbarhet och kylning

Exklusivt formulerade komponenter i legering förbättrar prestanda genom att reducera strömförlust – vilket ger bättre hållbarhet och svalare drift. Drosslar med betongkärnor eliminerar surrande ljud vid full belastning, samtidigt som kondensatorer garanterar 50 000 timmar livslängd: motsvarande 2,5 gånger längre än traditionella kondensatorer.

GPU Tweak med strömning
Intuitiv grafikinställning i realtid

- Visar detaljerade specifikationer och verklig kortstatus med GPU-Z
- En övervakningswidget ger detaljerad information med flera parametrar i realtid
- Kontrollerar och uppdaterar drivrutiner och BIOS-versioner automatiskt

Strömma över internet direkt

GPU Tweak Streaming-verktyg som låter dig dela händelser på skärmen i realtid – så att andra kan titta på spelet i realtid när det spelas. Det är även möjligt att lägga till rulltext, bilder och bilder från webbkamera i strömningsfönstret.

GeForce GT 730

NVIDIA® Adaptive V-Sync

Få mer än bara snabbare bildfrekvens. Få ultrasnabbt spelande varje gång med NVIDIAÆ-spelinnovation Adaptive Vertical Sync. Den här tekniken justerar vsync dynamiskt till aktuell bildfrekvens för maximal spelbarhet.

Klar för NVIDIA® PhysX™

Spela spel med avancerade effekter, såsom stora explosioner och verklighetstrogna karaktärer med 10 X snabbare växling mellan grafik- och fysikalisk bearbetning – för rendering av komplexare effekter i realtid.

DirectX® 11

DirectXÆ 11 GPU-accelererad tesselation gör att mer detaljrik geometri kan packas in i en scen – för karaktärer som renderas med bioliknade detaljer.

Nya skärmar med högre upplösning

Dual-link DVI levererar skärmbilder med 2560 x 1600 på bildskärmar med platt panel för större och klarare bilder i allt från spel till produktivt arbete.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.