Var god vänta...

ASUS G20CB-NR039T i5-6400 up to

Förstasidan / Datorer / Datorer / Stationära Datorer / ASUS G20CB-NR039T i5-6400 up to
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
ASUS G20CB-NR039T i5-6400 up to 3,3G (G20CB-NR039T)

ASUS G20CB-NR039T i5-6400 up to
3,3G

Artikelnr:
G20CB-NR039T
EAN:
4712900241198
Expertrecensioner: 39 recensioner
  • Form Factor Tower
  • Processor Intel Core i5-6xxx
  • Antal processorer 1
  • HDD 1000GB
  • SSD / Flash 0MB
  • Minne 8GB
  • OS Windows 10 Home
  • Modell Asus G-series
Beskrivning

Förrädiskt kraftfull
ROG G20 är designad att dominera segmentet med speldatorer i liten formfaktor och har redan mottagit beröm från kritiker – den vann "Best Choice of the Year" och Golden Awards" på Computex 2014. G20 har ett kompakt 12,5 liters hölje som innehåller en 4:e generationens Intel® Core™ i7-processor och ett NVIDIA® GeForce® GTX 780-grafikkort – för att ge dig ostoppbar prestanda för spel och hemunderhållning i WQHD-kvalitet.

Även med dess prestanda, så är G20 ofattbart energieffektiv. Den drar endast 20 W i Eco Energy-läge för 50 % mer energibesparing jämfört med branschens genomsnitt1. Det finns även det ASUS-exklusiva Aegis-programmet som hjälper dig att övervaka systemparametrar.

G20 är designad utan synligt utblåsssystem på utsidan. G20 har en termisk design som utnyttjar naturliga böjningar, med en dold luftflödeskanal som garanterar effektiv värmehantering för spelsessioner i maratonstil. Utöver detta så körs den tyst med endast 22 dB i viloläge2.

På utsidan har G20 en tuff och distinkt design – med en mattsvart ytbehandling, aggressiva linjer, Maya-inspirerade markeringar och anpassade ljuseffekter som visar upp till 8 miljoner färger.

Världens kraftfullaste kompakta stationära speldator
Mångsidighet i en 12,5 liters låda

Det enda spel- och underhållningssystemet – ROG G20 är klar att dominera segmentet med stationära speldatorer i liten formfaktor. Även med en 12,5 liters storlek, så har G20 rätt bra slagkraft. Du får prestanda som normalt hittas från ett avancerat spelsystem – i en bråkdel av storleken.

Beväpnad för seger
4:e generationens Intel Core i7-processor

Under huven kan ROG G20 utrustas med upp till 4:e generationens Intel Core i7-processor för att ge dig aldrig förr skådad höjd på spelande och multitaskingprestanda. G20 ger dig kraften att utföra de mest krävande uppgifterna, låter dig spela spel på högsta inställning, titta på videor i 4K UHD och även skapa fantastiska webbplatser och 3D-modeller i arbetet.

Spännande bilder
NVIDIA® GeForce® GTX 780-grafik

Upplev de mest spektakulära bilderna med senaste NVIDIA GeForce GTX-grafik. ROG G20 omger dig med en fängslande värld och bilder i en WQHD 2560x1440-upplösning – och låter dig spela spel i deras högsta inställning på upp till fyra bildskärmar. G20 ger dig även ytterligare en dimension till ditt spelande med NVIDIA 3D Vision Surround – du får en fullständigt fängslande och stereoskopisk 3D-upplevelse.
ROG G20 finns tillgänglig i flera olika fabriksanpassade konfigurationer som uppfyller alla dina behov – inklusive anpassning för SSD-lagring. SSD-lagring på ROG G20 snabbar upp dataåtkomst, vilket ger snabbare och mer responsivt system. SSD-enheter är även pålitligare och håller längre än mekaniska hårddiskar.

Spelinriktad design
Anpassningsbara ljuseffekter visar upp till 8 miljoner färger

ROG G20 har en tuff design som består av en mattsvart ytbehandling, aggressiva linjer och Maya-inspirerade markeringar. Anpassningsbara ljuseffekter visar upp till 8 miljoner färger över chassit och reflekterar spelets känsla – allt för att din spelupplevelse skall höjas till en helt ny nivå.

Sinneslöst ljud med
SonicMaster-optimerat spelljud

Förutom med fängslande bilder, så tar de bästa stationära speldatorerna din spelupplevelse längre med ljud. Genom en unik mix av hårdvara och programvara för ljudinställning, så tar SonicMaster dig direkt till striden. Skottlossning ljuder, explosioner genljuder och även fotsteg blir hörbara signaler på det digitala slagfältet. Lev dig in i striden med både headset och högtalare3. ROG AudioWizards ljudbehandling ger stationära ROG-datorer ytterligare ett ljudförbättrande lager - med upp till fem anpassningsbara lägen som enkelt växlas mellan direkt.

ASUS-exklusiv Aegis
App för prestandaövervakning

Det ASUS-exklusiva Aegis-programmet låter dig övervaka prestanda hos ROG G20 via ett användarvänligt gränssnitt. Aegis låter dig spåra processor- och minnesanvändning, såväl som status för ned- och uppladdning från internet. Du kan även ställa in gränsvärden för temperatur och spänning – och lämna det åt systemet att bibehålla dem automatiskt. Aegis ger dig ett intuitivt sätt att hantera ditt system – och ser till att du alltid har kontroll.

Intel® Gigabit Ethernet med GameFirst II
Mindre fördröjning för fler vinster!

Det allra senaste Intel® Gigabit Ethernet ger lägre krav på processorn och stabilare anslutningar – dubbel vinst för spelande online. Ännu mer fördröjningsminskande stöd tillkommer med ROG:s GameFirst II med cFosSpeed trafikformande teknik. GameFirst II och dess exklusiva EZ-läge är omgjort för att visa upp ett ännu mer intuitivt användargränssnitt och öppnar möjligheten för nybörjare att minska fördröjning utan expertkunskaper. Avancerat läge ger samtidigt utrymme för mer avancerade justeringar som ger fullständig kontroll. I båda fallen erbjuder ROG G20 en fördröjning som är upp till åtta gånger lägre jämfört med standard Ethernet, även vid hög nätverkstrafik. Dina spel och vinster kommer alltid först!

Inpräntad med ROG-kvalitet
Effektiv värmehantering för ultimat stabilitet

ROG G20 är designad utan synliga utblåsssystem på utsidan för att ge chassit ordnade och rena linjer. ROG G20 har en termisk design som utnyttjar naturliga böjningar, med en dold luftflödeskanal som garanterar effektiv värmehantering. Två interna fläktar förbättrar värmeavledning ytterligare – vilket gör ROG G20 perfekt till spel i maratonstil.

Effektiv och tyst
G20 är inte bara kraftfull – den är även energieffektiv. I Eco Energy-läget drar dess ultralåga strömdesign så lite som 20 W i viloläge – så du får inga massiva elräkningar när du lämnar G20 påslagen över natten för att ladda ner spel. Den fungerar även som din hemmaserver med Intel® Ready Mode-teknik – med en förbrukning på endast 10 W även om den är ansluten till internet. Det är samma elförbrukning som hos en glödlampa med låg strömförbrukning. Utöver detta så körs den tyst med endast 22 dB i viloläge.

ASUS stationära datorer – mest rekommenderade stationära datormärket med windows
Innovation, design och pålitlighet är centralt i alla ASUS-datorer. ASUS har vunnit Readers' Choice för övergripande nöjdhet för andra året i rad och för tredje året i rad inom hemkategorin. Det är bevis nog för att ASUS är bättre på att leverera vad kunder vill ha jämfört med konkurrerande företag med stationära Windows-datorer. Som PCMag.com har sagt: "Om du vill ha en stationär dator med Windows, så är ASUS det bästa alternativet".4 ROG G20 vann en "Best Choice Golden Award" och gick vidare till att vinna exklusiva "Best Choice of the Year Award" – det bästa priset på Computex som endast ges till en enda produkt.

Robust anslutning
Stationära speldatorn ROG G20 innehåller alla anslutningsmöjligheter du behöver. Den består av totalt åtta främre och bakre USB-portar – så det finns alltid en port tillgänglig för alla sorters speltillbehör. Anslut ROG G20 till en HDTV via en HDMI-anslutning för underhållning och spelande på storbildsskärm.

Supersnabb och stabil 802.11ac Wi-Fi ger stark signalleverans och är tre gånger så snabb jämfört med tidigare Wi-Fi-standarder. Spela onlinespel eller strömma videor flytande. Inbyggt Bluetooth 4.0 ansluter ROG G20 praktiskt till valfri Bluetooth-enhet för en komplett hemmadatorupplevelse.

ASUS lagringsinnovationer betyder även att dina data hålls inom räckhåll. ROG G20 levereras med 100 GB gratis ASUS WebStorage5. Lagra och kom åt dina molnbaserade data säkert från överallt – så länge du har en internetanslutning. Du kan även dela bilder och videor med familj och vänner via en säker webblänk.

Komplettera din ROG G20
ROG G20 levereras med alla viktiga tillbehör och med ett speltangentbord och -mus för ett komplett spelpaket. Om din ROG g20 kommer med avancerade grafikalternativ såsom NVIDIA® GeForce® GTX 760 eller bättre, så har den två adaptrar som hanterar det ökade energibehovet. Det medföljer även en ROG-märkt bricka som håller samman de två adaptrarna praktiskt.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.