Var god vänta...

APPLE MACBOOK PRO 2.9G 8GB

Förstasidan / Datorer / Datorer / Bärbara Datorer / APPLE MACBOOK PRO 2.9G 8GB
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
APPLE MACBOOK PRO 2.9G 8GB 512GB 13IN (MF841LL/A)

APPLE MACBOOK PRO 2.9G 8GB
512GB 13IN

Artikelnr:
MF841LL/A
EAN:
0885909918195
Expertrecensioner: 122 recensioner
 • Skärmstorlek 13,3"
 • Upplösning 2560 x 1600 pixels
 • Pekskärm Nej
 • Vikt 1,6Kg
 • Mobilt bredband Nej
 • OS Mac OS X
 • HDD 0GB
 • SSD / Flash 512GB
 • Minne 8GB
 • Processor Intel Core i5
 • Modell Apple Macbook Pro
Beskrivning

En spektakulär skärm är bara början.
En banbrytande Retina-skärm. En ny tryckkänslig styrplatta. Helt flashbaserad arkitektur. Kraftfulla dubbelkärniga och fyrkärniga Intel-processorer. Tillsammans tar dessa funktioner den bärbara datorn till en helt ny nivå när det gäller prestanda. Och de kommer att göra detsamma för dig i allt du gör.

Retina-skärm. Många miljoner pixlar. Strålande utsikter.
När man packar så många pixlar på en skärm – över fyra miljoner på 13-tumsmodellen och över fem miljoner på 15-tumsmodellen – blir resultatet verkligen häpnadsväckande. Pixlarna blir så tätt packade att dina ögon inte kan urskilja enskilda pixlar. Bilderna blir ännu mer verklighetstrogna. Med upplösningar på hela 2560 x 1600 pixlar på 13-tums MacBook Pro och 2880 x 1800 pixlar på modellen med 15 tum ser du dina högupplösta bilder med ännu större detaljskärpa. Och texten är så skarp att det känns som att läsa e-post, webbsidor och dokument på en tryckt sida.

Retina-skärmen minskar reflexer samtidigt som den har otrolig bildkvalitet och färgåtergivning. Det höga kontrastförhållandet ger djupare svärta och vitare vitt. Allt däremellan är färgrikt och levande. IPS-tekniken ger en bred betraktningsvinkel på 178 grader, så att du ser skillnaden från nästan vilken vinkel som helst. Vi lovar att du kommer att gilla det.

Force Touch-styrplatta. Svarar mycket bättre.
Tack vare Multi-Touch-tekniken i OS X kan du använda verklighetstrogna gester, som att svepa eller nypa för att växla mellan appar, navigera i innehåll och utnyttja skrivbordsutrymmet på bästa sätt.

Den nya Force Touch-styrplattan på 13-tumsmodellen kombinerar alla Multi-Touch-funktioner med tryckkänsliga sensorer som känner av små skillnader i hur hårt du trycker. Så du kan sätta fingret på fler funktioner och komma ännu närmare ditt innehåll. Nu kommer även haptisk återkoppling till MacBook Pro, så du inte bara ser vad som händer på skärmen utan även känner det.

Klicka och håll ner på styrplattan så kommer du åt nya funktioner, som att slå upp betydelsen av ett ord, förhandsvisa en fil i Finder eller skapa en ny aktivitet i Kalender genom att force-klicka på ett datum eller text i ett mejl.

Avancerade mobila processorer från Intel. Dubbelkärnig. Fyrkärnig. Enorm kraft.
13-tums MacBook Pro med Retina-skärm är ett riktigt kraftpaket med femte generationen dubbelkärnig Intel Core i5- eller i7-processor som klarar de mest krävande apparna. Det betyder att vart du än tar med dig kameran kan du också ta med hela din digitala fotostudio. Alla modeller innehåller hyperthreadingteknik som ger högre prestanda eftersom varje kärna kan hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. Och med hastigheter på upp till 3,1 GHz, upp till 4 MB delad L3-cache och Turbo Boost-hastigheter på upp till 3,4 GHz är de här processorerna redo för allt.

15-tums MacBook Pro med Retina-skärm är kraftfull nog att göra ännu fler fantastiska saker. Tack vare hastigheter på upp till 2,8 GHz, upp till 6 MB delad L3-cache och Turbo Boost-hastigheter på upp till 4,0 GHz klarar fjärde generationen fyrkärniga Intel Core i7-processorer snabbt av de mest komplexa arbetsuppgifterna i proffsprogram som Final Cut Pro X. Och alla modeller levereras som standard med 16 GB supersnabbt minne. Allt det här innebär att 15-tums MacBook Pro är redo för dina vildaste idéer och projekt, var du än är.

Iris Graphics och Iris Pro Graphics. Imponerande skådespel. Skärmen gör en felfri prestation.
13-tums MacBook Pro med Retina-skärm har Intel Iris Graphics 6100 som passar till allt från vardagsuppgifter till grafikintensiva proffsprogram. Bläddra igenom stora fotoalbum enkelt. Spela spel med otrolig detaljskärpa. Anslut en extern skärm eller två. Det visar hur kraftfull 13-tums MacBook Pro är trots sin lilla storlek.

15-tums MacBook Pro har fenomenal skärm och grafikprestanda. Fjärde generationen Intel Core i7-processorer är utrustade med grafikprocessorn Iris Pro Graphics med 128 MB inbyggt minne, som accelererar grafikkrävande uppgifter genom att fungera som ett supersnabbt cacheminne. Vill du ha ännu bättre grafikprestanda väljer du 15-tumsmodellen som kombinerar kraften hos Iris Pro Graphics med NVIDIA GeForce GT 750M. Med 2 GB GDDR5-minne får du fler bilder per sekund i 3D-spel och högre hastigheter och bättre svarstider för dina videoprojekt.

Batteri som varar längre. Upp till 10 timmars batteritid.
Med 13-tums MacBook Pro får du nu upp till 10 timmars batteritid på en enda laddning – en timme mer än tidigare. Och 15-tumsmodellen ger upp till 8 timmars batteritid.1 Det är en imponerande batteritid för vilken bärbar dator som helst. Men för en kraftfull bärbar dator med superhög skärmupplösning, de mest avancerade processorerna och grafikkorten samt en extremt tunn design är det smått otroligt. Och det inbyggda batteriet ger dig upp till 1 000 fullständiga laddningscykler.

Supersnabb, helt flashbaserad lagring. Det finns en anledning till att de kallar det ”flash”.
Den PCIe-baserade flashlagringen ger supersnabba läs- och skrivhastigheter. Du kommer att märka skillnaden i vad du än gör. Datorn startas snabbt, appar öppnas på direkten och det går smidigt och kvickt att navigera på skrivbordet. 13-tumsmodellen har dubbelt så snabb flashlagring som föregående generation, så du kan importera enorma bildbibliotek på nolltid. På 15-tumsmodellen samarbetar flashlagringen med fyrkärniga processorer och högpresterande grafikprocessorer som snabbt klarar även de mest krävande redigeringar i Final Cut Pro X.2 Och eftersom de här MacBook Pro-modellerna levereras med upp till 1 TB flashlagring kan du ta med dig dina viktigaste filer överallt.3 Flashlagring saknar dessutom rörliga delar, vilket gör den mycket hållbar och tyst.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.