Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här

Var god vänta...

APPLE MacBook Pro 13.3"/dual-core i7

Förstasidan / Datorer / Datorer / Bärbara Datorer / APPLE MacBook Pro 13.3"/dual-core i7
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
APPLE MacBook Pro 13.3"/ dual-core i7 2.9GHz/ 4GB/ 500GB/ HD Graphics 4000/SD (Z0MT-09/SE)

APPLE MacBook Pro 13.3"/ dual-core
i7 2.9GHz/ 4GB/ 500GB/ HD Graphics 4000/SD

Artikelnr:
Z0MT-09/SE
 • Skärmstorlek 13,3"
 • Upplösning 1280 x 800 pixels
 • Pekskärm Nej
 • Vikt 2,1Kg
 • Mobilt bredband Nej
 • OS Mac OS X
 • HDD 500GB
 • SSD / Flash 0MB
 • Minne 4GB
 • Processor Intel Core i7-3xxx
 • Modell Apple Macbook Pro
Beskrivning

Vi har fyllt den med mer så att du kan få ut mer.

MacBook Pro är fullproppad med kraftfulla nya funktioner som gör en redan fantastisk bärbar dator ännu bättre.

Nya processorer och ny grafik så att du kan satsa allt du har.
Processorer i toppklass.

15-tums MacBook Pro har Intels nya Quad-Core i7-processorer på 2,3 GHz och 2,6 GHz, 6 MB delad L3-cache och Turbo Boost-hastigheter på upp till 3,6 GHz. Du kan dessutom skapa ännu snabbare konfigurationer. Välj Intels Quad-Core i7-processor på 2,7 GHz med 8 MB delad L3-cache och Turbo Boost-hastigheter på upp till 3,7 GHz. Lägg till den nya tredje generationens SSD-hårddisk på 512 GB med SATA-gränssnitt. Den är upp till fyra gånger snabbare än en traditionell hårddisk. Öka lagrings-kapaciteten genom att uppgradera till en hårddisk på 1 TB.

13-tumsmodellen har också blivit snabbare, med antingen Intel Core i5 på 2,5 GHz eller Intel Core i7 på 2,9 GHz – marknadens snabbaste mobila tvåkärniga processor. Processorerna har Turbo Boost-hastigheter på upp till 3,6 GHz som ger dig mer kraft till allt du gör.

Den senaste grafiken.

De nya integrerade Intel HD Graphics 4000-processorerna ger upp till 60 procent högre prestanda.1 Den extra kraften gör att allt fungerar smidigare och snabbare. Dessutom är den extremt effektiv så att batteriet räcker längre när du är på språng.

När du använder grafikintensiva program växlar 15-tums MacBook Pro automatiskt till den nya separata grafikprocessorn NVIDIA GeForce GT 650M med upp till 1 GB videominne. Den är upp till 60 procent snabbare än den förra generationen,2 så du får högre bildfrekvens i 3D-spel och kan arbeta smidigare och snabbare med dina HD-videoprojekt.

Den snabbaste, mest mångsidiga I/O-tekniken som finns i en bärbar dator.

Tänk om du kunde få ut flera strömmar med okomprimerad HD-video från din MacBook Pro – i så höga hastigheter att du skulle kunna redigera långfilmer i HD i realtid. Med Thunderbolt-tekniken kan du ansluta externa enheter som gör det möjligt. Den supersnabba och superflexibla Thunderbolt-anslutningen är upp till 12 gånger snabbare än FireWire 800 och har oöverträffade utbyggnadsmöjligheter.

FaceTime HD-kamera. Säg hej i HD.

Se dina vänner tydligare med kristallklar HD-video i widescreenformat. Bilden är så klar och tydlig att det känns som om ni sitter i samma rum. Du kan ringa videosamtal i HD med 720p från din MacBook Pro till vilken Mac som helst som har en FaceTime HD-kamera. Du kan också ringa videosamtal till iPad, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch och andra Intel-baserade Mac-datorer.

Multi-Touch-styrplatta.
Du har fria händer.

Multi-Touch-styrplattan är det naturligaste sättet att interagera med datorn. Den rymliga, släta glasplattan ger dig gott om utrymme för gester. Zooma in och ut genom att nypa ihop eller föra isär fingrarna, svep för att bläddra mellan bilder, vrid för att rotera en bild och mycket mer. Styrplattan saknar knapp, så du kan klicka var du vill. Om du är van att högerklicka kan du göra det med två fingrar eller ställa in ett område för högerklickning på styrplattan. Ju mer du använder Multi-Touch-styrplattan, desto mer kommer du att undra hur du någonsin klarade dig utan den.

Varar längre, laddar snabbare och hinner mer.

Nya MacBook Pro har otroligt lång batteritid, samtidigt som den har kraftfullare processorer och snabbare grafik. En strömsnål processorarkitektur med integrerad videokodare och automatisk grafikväxling i 15-tumsmodellen är några faktorer som hjälper till att förlänga batteritiden. Du får ut upp till sju timmar på en enda laddning

Den är väldigt bra på att nätverka.

MacBook Pro hittar automatiskt tillgängliga nätverk som du kan ansluta till med en klickning. Den senaste trådlösa 802.11n-tekniken med tre strömmar ger dig bästa möjliga prestanda och räckvidd.5 Även trådlös Bluetooth-teknik är inbyggd, så du kan använda alla dina trådlösa tillbehör direkt.

Anslutningar för alla tillfällen.

Till Thunderbolt-porten kan du seriekoppla upp till sex externa enheter, inklusive en Apple Thunderbolt Display och Mini DisplayPort-enheter, och skapa en fullt utrustad arbetsstation. Tack vare stöd för video och åttakanaligt ljud är det enkelt att ansluta HDMI-kompatibla enheter – som en TV eller stereo – med en HDMI-adapter (säljs separat). Befintliga VGA-, DVI- och DisplayPort-adaptrar kan också användas.

De två nya USB 3-portarna är upp till tio gånger snabbare än USB 2. Och du kan fortfarande koppla in dina USB 2-enheter i samma port. Om du har enheter med FireWire 800 finns det en port för det också. Med SDXC-kortplatsen som har stöd för kort på upp till 64 GB är det enkelt att överföra bilder till och från MacBook Pro så att du kan redigera och dela med dig av dem direkt.

Bränn DVD-skivor på nolltid.

Bränn DVD-skivor på nolltid med 8x SuperDrive-enheten i MacBook Pro. Eftersom SuperDrive bränner skivor med dubbla lager (DVD:er med ett utrymme på nästan 9 GB) passar den utmärkt för säkerhetskopiering också.

iCloud
Allt ditt innehåll. På alla dina enheter.

iCloud lagrar och ger dig tillgång till din musik, dina bilder, kalendrar, kontakter, dokument och mycket annat från vilken som helst av dina enheter. När du tar en bild med din iPhone eller ändrar en mötestid på din iPad ser iCloud till att allt uppdateras på din Mac också.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.