Var god vänta...
Produkten har lagts till i kundvagnen. Se kundvagnen här

Var god vänta...

APPLE IPAD MINI 4 WI-FI

Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
APPLE IPAD MINI 4 WI-FI 32GB SILVER SW (MNY22KN/A)

APPLE IPAD MINI 4 WI-FI
32GB SILVER SW

Artikelnr:
MNY22KN/A
EAN:
0190198175328
Expertrecensioner: 168 recensioner
  • Skärmstorlek 7,9"
  • Upplösning 2048 x 1536 pixels
  • Vikt 299g
  • Mobilt bredband Nej
  • OS iOS
  • Kapacitet 32GB
Beskrivning

iPad mini 4
Jätte. Liten.

Mini är så mycket mer än vad som syns vid första ögonkastet. Nya iPad mini 4 ger dig kompromisslös prestanda direkt i handen. Den är tunnare och lättare än förut, men kraftfull nog att hjälpa dig förverkliga dina idéer.

Löjligt lätt. Vansinnigt tunn.
iPad mini 4 rymmer allt du gillar med iPad i ett otroligt slimmat och bärbart format. Det betyder att du kan ringa FaceTime-samtal till dina vänner eller få saker gjorda precis var och när du vill.

Kraft som är allt annat än mini.
iPad mini 4 drivs av ett A8-chip med andra generationen 64-bitars arkitektur i klass med en stationär dator. Det kan hantera även de mest krävande appar. Vare sig du redigerar en video, bläddrar bland bilder eller gör både och, får du alltid en snabb och smidig upplevelse.

Två fantastiska kameror som ser ut som en iPad.
iSight-kameran på iPad mini 4 har avancerad optik, en förbättrad sensor och en Apple-designad bildsignalprocessor. Den innehåller också praktiska funktioner som panorama, timelapse, slowmotion, bildserieläge och självutlösare. FaceTime HD-kameran på framsidan har också gjorts om, med en förbättrad sensor och större pixlar som ger bättre bilder i svagt ljus. Resultatet? Alla dina bilder och videor – och videosamtal och selfies – ser otroligt levande ut.

Avancerad säkerhet. Din fingertopp.
iPad mini 4 använder Touch ID-teknik som förvandlar ditt fingeravtryck till det perfekta lösenordet du aldrig glömmer. En lätt beröring är allt som krävs för att låsa upp din iPad och skydda dina personliga data, även om du delar enheten med andra. Med Touch ID kan du även göra säkra inköp i iTunes, iBooks och App Store.

Snabb trådlös uppkoppling.
iPad mini ansluter till snabba wifi- och mobilnät, så du kan ladda ner innehåll, surfa och dela dokument i stort sett överallt. På Wi‑Fi + Cellular-modellen kan du ansluta till snabba mobilnät runt om i världen när du inte har tillgång till wifi*. Och med Apple SIM kan du snabbt och enkelt teckna ett abonnemang i över 100 länder och regioner, direkt på din iPad mini.

Förbättringar du kan ta på.
iPad mini 4 kör iOS 9, världens mest intuitiva, avancerade och säkra mobiloperativsystem. Det är ingen slump att det känns som att iOS 9 är gjort för iPad. Det är det. Med förbättrade appar och nya funktioner som Slide Over, Split View och Bild-i-bild får du mer gjort på ett kraftfullt men enkelt sätt. Vare sig du kollar meddelanden medan du svarar på ett mejl, eller skapar en presentation samtidigt som du tittar på en match, hjälper iOS 9 dig att få ut mer av iPad än någonsin tidigare.

Appar designade för iPad. Och allt du vill göra med den.
iPad mini 4 har kraftfulla, inbyggda appar för sådant som du gör varje dag, som att surfa, mejla, redigera filmer och bilder, skriva rapporter eller läsa böcker. Och det finns ännu fler suveräna appar på App Store som designats speciellt för den stora Retina-skärmen (istället för att bara förstora iPhone-appar). Så vad du än är intresserad av – foto, spel, resor eller att få koll på din budget – finns det en app för precis det.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.