Var god vänta...

APPLE BEATS STUDIO WIRELESS OVER-EAR

Förstasidan / Datorutrustning / Kringutrustning / Högtalare, Headset & Ljud / APPLE BEATS STUDIO WIRELESS OVER-EAR
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
APPLE BEATS STUDIO WIRELESS OVER-EAR HEADPHONES - MATT BLACK IN (MHAJ2ZM/A)

APPLE BEATS STUDIO WIRELESS OVER-EAR
HEADPHONES - MATT BLACK IN

Artikelnr:
MHAJ2ZM/A
EAN:
0848447010189
Expertrecensioner: 41 recensioner
  • Typ Wireless Headphone
Beskrivning

Musiken följer med dig

Med de utanpåliggande hörlurarna Beats by Dr. Dre Studio Wireless kan musiken i din iPhone, iPad eller iPod verkligen släppas loss. Bluetooth-anslutningen fungerar på upp till 10 m avstånd, så att du enkelt kan röra dig utan avbrott i musiken. Svara i telefonen, hoppa över låtar och justera ljudvolymen direkt från hörlurarna.

Känn din musik

Beats Acoustic Engine erbjuder ett intimt och äkta möte med din musik. Tack vare Beats välkända DSP-programvara producerar hörlurarna exakt de känslomässiga upplevelser som Dr. Dre, Jimmy Iovine, och vissa av musikbranschens största producenter av rock, hiphop, pop, elektroniskt och R&B vill att du ska få.

Stäng av ljudet omkring dig

Dämpa bullret från dina dagliga pendelresor eller dramatiken från dina grälande grannar med Beats kompromisslösa tvåläges-ANC (Adaptive Noise Canceling). När du lyssnar på musik skapar ANC automatiskt rätt balans mellan ditt ljud och omvärlden. Och om du vill använda hörlurarna för att bara utestänga extern buller finns det ett ANC-läge som automatiskt ökar bullerisoleringsnivån så att det blir ännu tystare.

Vilka batterier?

Det inbyggda laddningsbara batteriet varar 12 timmar vid trådlös användning och 20 timmar när du hellre vill vara inkopplad – så att du kan vara säker på att musiken hålls igång. Med laddningsmätaren kan du ta en snabb titt och se hur mycket ström som finns kvar. Du kan dessutom ladda den nya Studio-modellen nästan var som helst via en standardmässig mikro-USB-adapter.

Lättare, starkare och bekvämare

När Beats konstruerade om dessa legendariska hörlurar utformade man dem som en vacker sportbil och fattade disciplinerade beslut. De nya Beats Studio strömlinjeformades med snabba kurvor, släta ytor och utan synliga skruvar. Nu väger de mindre än originalet och de har även ett lättare, starkare och bekvämare huvudband. Öronkåporna är mjukare och det finns en ergonomisk bälg som skapar flexibel, anpassningsbar passform för varje huvudform, så att du kan hålla musiken helt för dig själv.

Viktiga egenskaper

- Nu är nya Beats Studio trådlösa.
- Beats Acoustic Engine använder precisionsljud för att leverera musiken så som artisterna vill att den ska höras.
- Det laddningsbara batteriet varar 12 timmar när du är ansluten via Bluetooth och upp till 20 timmar när hörlurarna är inkopplade i din iOS-enhet.
- Adaptive Noise Canceling blockerar ljud från omgivningen i två olika lägen.
- Laddningsmätaren visar hur mycket ström som finns kvar i batteriet.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.