Var god vänta...

ADOBE PREMIERE PRO CCML LIC

Förstasidan / Datorutrustning / Mjukvara & Program / Adobe / ADOBE PREMIERE PRO CCML LIC
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
ADOBE PREMIERE PRO CCML LIC SUBMLY EDU DV LIC BTS2015 PROM1 1-49 1M IN (65263485BB01A12)

ADOBE PREMIERE PRO CCML LIC
SUBMLY EDU DV LIC BTS2015 PROM1 1-49 1M IN

Artikelnr:
65263485BB01A12
Beskrivning

Premiere Pro CC. Helt nytt i 2015 års utgåva. Skapa visuellt enastående filmer praktiskt taget var du än befinner dig.
Branschens ledande videoproduktionsverktyg erbjuder nu ett smidigare sätt att arbeta där datorn och mobilapparna kopplas samman med ditt kreativa material så att du kan skapa professionella produktioner med klara färger oavsett var du är.

Det är den mest färgsprakande Premiere Pro hittills.
Det snabbaste och effektivaste filmredigeringsprogrammet för persondatorer är först att erbjuda en intuitiv, dedikerad Lumetri Color-panel för justering av ljus och färger, plus Morph Cut som gör att du kan skapa mjukast tänkbara övergångar i talking head-scener. Programmet har också dussintals funktioner som hjälper dig att göra övergången från Final Cut eller Avid, bland annat vanliga kommandon, paneler och kortkommandon.

Kom åt alla dina Premiere Pro-filer var du än är med CreativeSync.
Adobe CreativeSync-teknologin håller allt du behöver uppdaterat och nära till hands oavsett om du jobbar på datorn, webben eller i en mobilapp. Den synkroniserar automatiskt dina Looks, grafikfiler, Adobe Stock-filer, inställningar, metadata och mycket mer. Den ligger dessutom till grund för dina Creative Cloud Libraries och ger dig omedelbar tillgång till ditt favoritmaterial direkt inifrån Premiere Pro. Med CreativeSync kan du påbörja projektet i valfritt program på valfri enhet, fortsätta där du slutade och slutföra det var som helst.

Vi presenterar Adobe Stock.
Miljontals högkvalitativa bilder. Direkt inifrån Premiere Pro.
Hitta den perfekta bilden eller grafiken för att komma igång snabbt med nästa projekt och göra det enastående. Den nya tjänsten Adobe Stock erbjuder 40 miljoner välstrukturerade royaltyfria mediefiler som alla finns att tillgå inifrån Premiere Pro CC med bara några klick. Medlemmar i Creative Cloud får dessutom specialpris – upp till 40 % på Adobe Stock – när du lägger till det i medlemskapet. Det är branschens bästa pris.

Vad vill du göra?
Se hur du får ut mesta möjliga av Creative Cloud. Våra självstudiekurser visar mer än bara nya tekniker i ditt favoritprogram. De visar också hur du kan utöka det kreativa arbetet utöver själva datorn.

Få inspiration. Få jobb.
Skaffa dig följare och följ själv andra – och hitta kanske till och med nästa jobbmöjlighet på Behance, världens största kreativa community.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.