Var god vänta...

ADOBE Photoshop & Premiere Elements 14,

Förstasidan / Datorutrustning / Mjukvara & Program / Adobe / ADOBE Photoshop & Premiere Elements 14,
Produkten är inte längre i vårt sortiment. Vänligen kontakta oss om du behöver hjälp att finna en ersättningsprodukt.
ADOBE Photoshop & Premiere Elements 14, Grafik-Software Vollversion Deutsch MacOS X, Windows 7, Windows 8 1 Benutzer (65263932)

ADOBE Photoshop & Premiere Elements 14,
Grafik-Software Vollversion Deutsch MacOS X, Windows 7, Windows 8 1 Benutzer

Artikelnr:
65263932
EAN:
5051254631811
Beskrivning

Selfies med mobilen. Filmscener med surfplattan. Porträttbilder och actionfilmer. Du fotar och filmar mer än någonsin tidigare. Spara minnena – med Photoshop Elements & PremiereElements får du dem att se fantastiska ut.

Redigera.
Gå från halvdana kort och videoklipp till helt fantastiska foton och filmer. Gör snabba fotoredigeringar, skapa filmer på några ögonblick, lägg på artistiska finesser som ett proffs eller bearbeta foton och filmer så att de slår familj och vänner med häpnad. Photoshop Elements och Premiere Elements kan vägleda dig steg för steg eller göra allt åt dig.

Skapa.
Visa din kreativa sida. Gör fotoalbum, scrapbooks och kort för minnen som varar. Sätt din egen prägel på filmerna med coola effekter, övergångar, teman, förtexter med mera.

Ordna.
Alla minnen nära till hands. Ordna, etikettera, hitta och visa bilderna och filmerna på ditt eget sätt.

Dela.
Dela dina minnen med dem som är viktiga i ditt liv, på det sätt som passar dig bäst – Facebook, YouTube, Vimeo, Twitter med mera.

Även om vi gör vårt bästa för att ge relevant information, så är bilderna bara till för att ge ett generellt intryck, och själva varan behöver nödvändigtvis inte se ut precis som på bilden. Om det är skillnader mellan produktöverskrift, beskrivning och bild, så är det produktöverskriften som gäller. (tex. Pc:n kommer inte nödvändigtvis med monitor även om bilden visar det) Om något är oklart skicka en e-post till oss före du beställer! Vi förbehåller oss för tryckfel, ändringar av priser och specifikationer utan varsel.